15.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Το StarCraft II: Legacy of the Void έρχεται στις 10/11 και η Blizzard κυκλοφορεί επικό trailer!

    To StarCraft της Blizzard είναι ένα gaming franchise που έχει αφήσει το στίγμα του στον κόσμο του gaming, έχοντας αποκτήσει εκατομμύρια φανατικούς φίλους σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ στην Κορέα έχει ανακηρυχθεί σε… εθνικό σπορ! Φέτος και συγκεκριμένα το Νοέμβριο που μας έρχεται ολοκληρώνεται ο πενταετής κύκλος του StarCraft II (που ξεκίνησε το 2010 με το Wings of Liberty), με το τρίτο και τελευταίο game, το οποίο θα ονομάζεται Legacy of the Void!

    StarCraft II Legacy of the Void (4)

    Στο Legacy of the Void πρωταγωνιστούν οι Protoss, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να ανακτήσουν τον πλανήτη τους Aiur από τους Zerg, αλλά και να εξολοθρεύσουν μία αρχέγονη δύναμη η οποία απειλεί ολόκληρο το σύμπαν! Το StarCraft II: Legacy of the Void είναι η θρυλική κατάληξη στο πολυβραβευμένο έπος επιστημονικής φαντασίας που ξεκίνησε με το αρχικό StarCraft το 1998. Σε μια νέα καμπάνια, οι παίκτες θα ταχθούν με τον μέρος των ηρωικών Artanis και Zeratul, αναλαμβάνοντας παράλληλα τον έλεγχο του πανίσχυρου Spear of Adun, ενός μεγαλειώδους arkship των Protoss με τη δυνατότητα να αλλάζει την πορεία της μάχης από ψηλά. Πέρα από το να καθορίσουν το πεπρωμένο των Protoss, οι παίκτες επίσης θα γίνουν μάρτυρες της τελικής μοίρας του ήρωα Jim Raynor, που από στρατάρχης έγινε ηγέτης των ανταρτών, αλλά και της Kerrigan, της περίφημης Queen of the Blades!

    StarCraft II Legacy of the Void (3)

    Ως είθισται, η Blizzard στο Legacy of the Void αναμένεται να προβεί σε μία σειρά από αλλαγές στο gameply, που αναμένεται να καταστήσουν τον κόσμο του StarCraft II ακόμη πιο εντυπωσιακό και δυναμικό. Συγκεκριμένα, στο Archon Mode, οι δύο παίκτες θα μπορούν να μοιραστούν τον έλεγχο μίας βάσης και των μονάδων της, εκτελώντας μία σειρά από περίπλοκες στρατηγικές, οι οποίες θα προωθούν περισσότερο την ιδέα της συνεργασίας. Επίσης, το Legacy of the Void αναμένεται να προσθέσει Co-op Missions που θα δίνουν τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε gamer να απολαύσει το παιχνίδι μαζί με έναν φίλο του. Σε αυτήν την objective-based εμπειρία, οι παίκτες συμμαχούν και παίρνουν τους ρόλους ισχυρών διοικητών από το έπος του StarCraft. Ο κάθε διοικητής φέρνει μοναδικές ικανότητες στο τραπέζι, που περιλαμβάνουν εξειδικευμένες αναβαθμίσεις και bonuses. Οι παίκτες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να παλέψουν μέσα από μια σειρά προκλήσεων, κάνοντας level-up τις δυνατότητες των διοικητών ενώ εξελίσσονται μέσα από το παιχνίδι.

    StarCraft II Legacy of the Void (2)

    To StarCraft II: Legacy of the Void είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ξετρελάνει τους fans και σίγουρα το επικό opening cinematic που μόλις κυκλοφόρησε επιβεβαιώνει τους λόγους που θέλουν το τελευταίο κεφάλαιο του StarCraft II να αποτελεί ένα από τα καλύτερα games της φετινής χρονιάς! Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το πραγματικά απίθανο cinematic…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles