18.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Starfield: 3 νέα trailers μας ξεναγούν στις μεγαλύτερες πόλεις

    Το Starfield αποτελεί τον πιο πολυαναμενόμενο τίτλο της χρονιάς και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο Σεπτέμβριο. Στο πλαίσιο αυτό, η developer Bethesda Game Studios έδωσε στη δημοσιότητα τρία νέα animated trailers, που φέρουν τον τίτλο Starfield: The Settled Systems.

    Στα videos, οι fans μπορούν να πάρουν μια μικρή γεύση από τις τρεις μεγαλύτερες πόλεις του video game.

    “Ακολουθήστε έναν πιλότο στη Νέα Ατλαντίδα αναζητώντας τη συναρπαστική ζωή της ελίτ. ένα εγκλωβισμένο ορφανό που ψάχνει διέξοδο από την πόλη Ακίλα και δύο αρουραίους του δρόμου που αγωνίζονται να επιβιώσουν στο υπογάστριο του Neon», έγραψε το στούντιο σε σχετική ανάρτηση.

    Αν ανήκετε στην κατηγορία όσων αναμένουν με αγωνία το παιχνίδι, αφιερώστε λίγο χρόνο να δείτε και τα τρία clips, γιατί αξίζουν τον κόπο. Είναι όλα μικρότερα από 3 λεπτά και προσφέρουν μια μοναδική γεύση από το Starfield universe.

    Το Starfield έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου σε Xbox και PC, αν και μπορείτε να το παίξετε λίγες μέρες νωρίτερα εάν προπαραγγείλετε την Premium Edition ή την Constellation Edition. Αν θέλετε να δείτε περισσότερα για το παιχνίδι αφού παρακολουθήσετε αυτά τα clips, η Microsoft και η Bethesda μοιράστηκαν μια 45λεπτη βαθιά “βουτιά” στο παιχνίδι τον Ιούνιο.

    Διαβάστε επίσης:

    ‘Έρχεται στο Steam τον Αύγουστο το Overwatch 2

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles