16.5 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    To Star Wars: The Force Awakens έκανε το καλύτερο “opening day” στην ιστορία του σινεμά

    Τα νούμερα του Star Wars: The Force Awakens δεν είναι απλώς μεγάλα. Είναι τεράστια. Διαλύουν ότι ρεκόρ υπήρχε στο box office. Το φιλμ άνοιξε την περασμένη Πέμπτη συγκεντρώνοντας πάνω από 57 εκατομμύρια δολάρια έσοδα μόνο από τις “early preview” προβολές. Μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής είχε ήδη ξεπεράσει τα έσοδα της πρώτης ημέρας που είχε κάνει το The Hobbit. Το βράδι της ίδιας ημέρας είχε ξεπεράσει και το Harry Potter and the Deathly Hallows — Part 2 γράφοντας ιστορία.

    star_wars_episode_7_the_force_awakens-wide (Large)

    Σύμφωνα με τα νούμερα της Disney το Star Wars: The Force Awakens κατέχει πλέον το ρεκόρ όλων των εποχών όσο αφορά τα έσοδα της πρώτης ημέρας προβολής με το απίστευτο νούμερο των 120.5 εκατομμυρίων δολαρίων, ξεπερνώντας το προηγούμενο κατά 30 ολόκληρα εκατομμύρια.
    Αυτό που φυσικά περιμένουν όλοι είναι τι θα γράψει το κοντέρ για το συνολικό άνοιγμα του Σαββατοκύριακου, με πολλούς να περιμένουν κοντά στα 250 εκατομμύρια, ένα νούμερο που θα φέρει το φιλμ στο Νο.6 των ταινιών με τα καλύτερα έσοδα για το 2015! Με τρεις μόλις ημέρες κυκλοφορίας δηλαδή θα βρεθεί στο τοπ10 των blockbusters της χρονιάς κοιτάζοντας την πλάτη μόνο των Jurassic World, Avengers: Age of Ultron, Inside Out, Furious 7 και Minions. Φυσικά μέχρι το τέλος του μήνα ποιος ξέρει τι θα έχει καταφέρει να πετύχει ακόμα και σε ποιο νούμερο θα σκαρφαλώσει.
    Οι υπολογισμοί τώρα για το μεγάλο στοίχημα, τα συνολικά δηλαδή έσοδα της ταινίας κάνουν λόγο για ένα νούμερο ανάμεσα στο 1.5 και 2 δις δολάρια παγκοσμίως. Όπως καταλαβαίνετε ο Τιτανικός και το Avatar έχουν ήδη αρχίσει να αγχώνονται.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles