16.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Steve Jobs: Η Apple τιμά τη μνήμη του με ταινία μικρού μήκους

    Ο Steve Jobs αποτέλεσε μια από τις πιο γνωστές προσωπικότητες στον χώρο της τεχνολογίας. Ήταν ο ένας εκ των δύο συνιδρυτών της Apple και πρώην πρόεδρος της Pixar, μέχρι τη στιγμή που εξαγοράστηκε από την Disney. Έχει χαρακτηριστεί ως οραματιστής στον χώρο των υπολογιστών. Πολλές ιδέες του άλλαξαν τον τρόπο που οι καταναλωτές χρησιμοποιούν την ψηφιακή τεχνολογία, καθώς ήταν από τους πρώτους που συνέλαβαν την ιδέα του οικιακού προσωπικού υπολογιστή. 

    Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που ο συνιδρυτής και CEO της Apple, Steve Jobs, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Η εταιρεία αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του με μία ταινία μικρού μήκους. Στο σχετικό βίντεο προβάλλονται φωτογραφίες και βίντεο από σημαντικές στιγμές του Jobs, ενώ ακούγονται και μερικές από τις πιο διάσημες σκέψεις που έκανε σχετικά με την ποιότητα ζωής του ανθρώπου.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

     

    Διαβάστε επίσης:

    Jung Ho-yeon: 13 εκατ. followers στο Instagram για την πρωταγωνίστρια του Squid Game

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles