23 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Στο φως τα τρία M3 Chipsets που θα παρουσιάσει η Apple στο «Scary Fast» event!

    Τα ξημερώματα της Τρίτης 31ης Οκτωβρίου (ημέρας του Halloween), η Apple πρόκειται να μας παρουσιάσει τα νέα της πλάνα που αφορούν στο “next-big thing” των Mac! Οι νέοι Mac συνδέονται με τα νέα M3 chipsets, όπου σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές στο Scary Fast αναμένεται να δούμε τα M3, Pro και Max.

    Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν καλά ενημερωμένες πηγές που μας έρχονται από το έγκριτο Blomberg, στις αρχές του 2024 η Apple πρόκειται να πλημμυρίσει την αγορά με τα νέα M3 chips. Συγκεκριμένα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Mark Gurman του Bloomberg, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει εκτός από ένα νέο iMac στις 24 ίντσες και MacBook Pros και όλο το Line-up των M3 chips. Ειδικότερα, με βάση τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής το «core» Μ3 chip θα αποτελείται από 8 CPU πυρήνες και 10-core GPU (όπως το M2), ωστόσο με μια σειρά από αλλαγές που θα αφορούν στην ταχύτητα, στο performance και στη μνήμη. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η Apple δοκιμάζει πολλαπλά configurations τόσο με το M3 Pro όσο και το M3 Max. Ειδικότερα, δεν αποκλείεται να δούμε ένα M3 Pro με 12-core CPU και 18-core GPU, καθώς επίσης και μια πιο «ακριβή» επιλογή με 14 πυρήνες CPU και 20 Core GPU. Εντωμεταξύ, το M3 Max (που θα είναι και το top tier chipset) δεν αποκλείεται να παρέχει 16 CPU cores και 32 ή 40 πυρήνες GPU.

    Αναμφίβολα, θα γνωρίσουμε πολλά στο Scary Fast event, καθώς η Apple σίγουρα θα έχει πολλά «καλούδια» στην φαρέτρα της.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles