20.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Stranger Things: Η Linda Hamilton στο cast της 5ης και τελευταίας σεζόν

    Η Linda Hamilton, μια αγαπημένη ηθοποιός, στενά συνδεδεμένη με το Terminator, ετοιμάζεται να κάνει σύντομα τη δική της απόβαση στο Hawkins. Όπως ανακοινώθηκε σε πρόσφατο event του Netflix, προστίθεται στο cast της 5ης και τελευταίας σεζόν του Stranger Things, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε λεπτομέρειες σχετικά με το ρόλο που θα υποδυθεί.

    Η Hamilton είναι περισσότερο γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως Sarah Connor στις ταινίες “Terminator”, αφού έχει εμφανιστεί σε τρεις ταινίες του franchise. Η ίδια ήταν επίσης υποψήφια για βραβείο Emmy, όταν υποδύθηκε την Catherine Chandler στη σειρά του CBS “Beauty and the Beast”. Πρωταγωνίστησε επίσης στην κλασική ταινία τρόμου του 1984 “Children of the Corn” και στην ταινία του 1997 “Dante’s Peak”.

    Αξίζει ωστόσο να αναφερθεί ότι παραμένει άγνωστο το πότε θα δούμε την Hamilton να εμφανίζεται στο Stranger Things, αφού η απεργία των σεναριογράφων έχει ανατρέψει όλους τους προγραμματισμούς. Σύμφωνα με τους δημιουργούς της σειράς Matt και Ross Duffer, το Stranger Things θα καθυστερήσει, αφού είναι απαραίτητη η συμμετοχή των συγγραφέων και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Ο Finn Wolfhard, ο οποίος πρωταγωνιστεί ως έφηβος Mike Wheeler στη σειρά, επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly νωρίτερα αυτό το μήνα ότι η παραγωγή του 5ου κύκλου δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.

    Διαβάστε επίσης:

    LOTR: The Rings Of Power: Νέες πληροφορίες για τη 2η σεζόν

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles