16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Τα επερχόμενα foldables της Samsung (Ζ Flip 3 και Z Fold 3), θα είναι αδιάβροχα με πιστοποίηση IPX8!

    Όλοι γνωρίζουμε ότι τα foldables αποτελούν εξαιρετικά «ντελικάτες» και συγχρόνως εύθραυστες συσκευές, για αυτό και είναι ένα στοίχημα για τις κατασκευάστριες εταιρείες για το πως θα μπορέσουν να τα καταστήσουν περισσότερο ανθεκτικά σε εξωγενείς παράγοντες που ενδέχεται να τα παρουσιάσουν. Όπως όλα δείχνουν τα νέα foldables που μας ετοιμάζει η Samsung, Z Flip3 5G και Z Fold3 5G, τα οποία και θα γνωρίσουμε στο μεγάλο event της 11ης Αυγούστου δεν αποκλείεται να αποτελέσουν τα πρώτα foldables στην αγορά που θα φέρουν πιστοποίηση IPX8!

    Αυτό σημαίνει ότι τα δύο αναδιπλούμενα μοντέλα της κορεατικής εταιρείας θα μπορoύν να «επιβιώσουν» σε βάθος 1 μέτρου για περίπου 30 λεπτά! Αν μη τι άλλο αυτό θα είναι ένα ομολογουμένως «unique» χαρακτηριστικό και βέβαια να είστε σίγουροι ότι έτσι και η παραπάνω φήμη αληθεύει, τότε θα δούμε πολλούς ριψοκίνδυνους testers να βουτούν σε λίμνες, θάλασσες και ποτάμια, τα foldable τους. Αξίζει να προσθέσουμε ότι το νερό δεν είναι ο μοναδικός «εχθρός» των αναδιπλούμενων, καθώς και η σκόνη πολλές φορές ενδέχεται να δημιουργήσει τα προβλήματα, καθώς εισέρχεται στον hinge μηχανισμό της συσκευής και ενδέχεται μακροχρόνια να προκαλέσει έντονα προβλήματα. Όπως και να ‘χει, όλοι οι users που θα δαπανήσουν ένα σεβαστό ποσό για να αγοράσουν ένα foldable «διψούν» για υψηλότερη αντοχή και όπως όλα δείχνουν οι Κορεάτες έχουν βρει τη λύση. Υπομονή, η ώρα του μεγάλου event της Samsung στις 11/8 πλησιάζει!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles