15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Tablet με εύκαμπτη οθόνη στις σκέψεις της Samsung

    Το Αμερικανικό Γραφείο Πατεντών και Εμπορικών Σημάτων κατοχύρωσε για λογαριασμό της Samsung μία σειρά από νέα διπλώματα ευρεσιτεχνίας ανάμεσα στα οποία συμπεριλαμβάνονται και νέοι σχεδιασμοί για tablets.

    Οι πατέντες αυτές, που είχαν κατατεθεί από το περασμένο καλοκαίρι, αποδεικνύουν ότι η Samsung πειραματίζεται πάνω σε tablets με ευέλικτη οθόνη ή εύκαμπτες πλευρές, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες που τις συνοδεύουν.

    samsung-design-patent-D682264-1

     

    samsung-design-patent-D682263-1

    Φυσικά, η κατοχύρωση ενός διπλώματος ευρεσιτεχνίας από μία εταιρεία είναι προφανές πως δε συνεπάγεται ότι θα κυκλοφορήσει άμεσα ένα τέτοιο προϊόν στην αγορά. Γνωρίζουμε εδώ και καιρό, έτσι κι αλλιώς, ότι η Samsung δραστηριοποιείται στο χώρο των εύκαμπτων οθονών, έχει ανακοινώσει εξάλλου και ένα ξεχωριστό brand γι’ αυτές, τις Youm Flexible displays.

    Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με τις έως τώρα αναφορές, φαίνεται πως η κορεατική εταιρεία δεν είναι ακόμη έτοιμη για τη μαζική παραγωγή εύκαμπτων οθονών σε ποσότητες ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες της αγοράς. Αυτό, πάντως, δεν αποκλείει σχετική έρευνα και ανάπτυξη πάνω στο συγκεκριμένο τομέα, ώστε όταν ωριμάσουν οι συνθήκες, οι Κορεάτες να ετοιμάσουν κάτι ξεχωριστό… Δεν ξέρουμε αν αυτό θα γίνει στο επόμενο smartphone ή tablet τους, σίγουρα όμως είναι μία εξέλιξη που αναμένουμε με ενδιαφέρον.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles