17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Τελεσίγραφο Έλον Μασκ! Δεν προχωρά στην εξαγορά του Twitter χωρίς εγγυήσεις

    Ο Έλον Μασκ συνηθίζει να χρησιμοποιεί το λογαριασμό του στο Twitter, προκειμένου να ενημερώνει τους followers για κάθε του κίνηση. Το αποτέλεσμα είναι να παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις γύρω από τη διαδικασία εξαγοράς του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, που αντιμετωπίζει κάποια εμπόδια τις τελευταίες μέρες. Ο CEO της Tesla με νέα ανάρτησή του ενημέρωσε το κοινό ότι η εξαγορά του Twitter έναντι του ποσού των 44 δισ. δολαρίων δεν μπορεί να προχωρήσει μέχρι να ξεκαθαριστεί το ζήτημα με τα bots.

    Συγκεκριμένα, το Twitter έχει εκτιμήσει ότι λιγότερο από το 5% των ημερήσιων ενεργών χρηστών μέσα στο α’ τρίμηνο του 2022 ήταν λογαριασμοί bot ή spam. Ο Μασκ όμως υπολογίζει ότι περίπου το 20% των λογαριασμών στην πλατφόρμα Twitter είναι ψεύτικοι και αναμένει τις αποδείξεις, μέχρι να ολοκληρώσει την εξαγορά.

    “Η προσφορά μου βασίστηκε στα έγγραφα που έχει καταθέσει η Twitter στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) και στην ακρίβεια των στοιχείων που περιέχονται εκεί”, σημειώνει ο Musk. “Χθες, ο CEO της Twitter αρνήθηκε δημοσίως να παράσχει αποδείξεις για το ποσοστό “κάτω του 5%”.  Η συμφωνία δεν μπορεί να προχωρήσει μέχρι να το πράξει”.

    Διαβάστε επίσης:

    “Προκαλούν” το νομικό τμήμα του Twitter οι αναρτήσεις του Elon Musk

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles