16.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Τερματίζει τη δράση το δεύτερο trailer του Fast & Furious 8

    Η Universal Pictures κυκλοφόρησε ακόμα ένα trailer από την 8η προσθήκη στο μοσχοπουλημένο franchise Fast & Furious 8, aka The Fate of the Furious. Εδώ βλέπουμε ακόμα περισσότερες δόσεις action με τον ουρανό να βρέχει αυτοκίνητα αλλά λίγο περισσότερο από την στενή σχέση των Dominic Toretto/Vin Diesel και Charlize Theron/Cipher, με τον πρώτο να παρουσιάζεται πλέον ως αντίπαλος της ομάδας του και να έχει τεθεί εναντίον όλων.

    fast & furious 8

    Μετά το Fast and Furious 7 που ξεχείλισε τα ταμεία με εισπράξεις που ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, νούμερο που το έφερε στην έκτη θέση όλων των εποχών (!), έχουμε το νέο κεφάλαιο του franchise που δεν ήταν δυνατόν από… λογιστικής άποψης να σταματήσει μετά από τέτοιο box office, όσο κι αν αναρωτιούνται ορισμένοι εάν έχει μείνει κάτι άλλο να ειπωθεί. Το γνωστό team της ταινίας… νομίζει πως θα ζήσει μία νορμάλ ζωή μακριά από τα γκάζια και τις εξατμίσεις, ωστόσο όλα αυτά θα αλλάξουν άρδην όταν θα εμφανιστεί η σατανική Theron που θα γοητεύσει τον Dom και θα τον πάρει μαζί της σ’ έναν κόσμο παρανομίας και εγκλήματος από τον οποίο δεν μπορεί να ξεφύγει. Μάλιστα δεν έχει κανένα πρόβλημα να προδώσει ακόμα και τα πιο κοντινά του πρόσωπα.
    Η ταινία θα βγει στην Αμερική στις 12 Απριλίου και μένει να δούμε εάν θα πλησιάσει τα νούμερα του Νο.7. Εάν γίνει κάτι τέτοιο τότε η Universal θα πρέπει να φτιάξει ένα χρυσό άγαλμα με τη μορφή του Vin Diesel έξω από τα στούντιό της και να το τιμούν κάθε πρωί με δεήσεις και παρελάσεις…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles