16.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Θα δούμε τον Aaron Paul στο Better Call Saul τελικά;

    To Better Call Saul (πιστεύω οι λάτρεις του Breaking Bad καταλαβαίνουν γιατί μιλάω) ήταν αρκετά επιτυχημένο στην πρώτη του σεζόν και σίγουρα ένα από τα καλύτερα spinoff που έχουμε δει. Έτσι λοιπόν και με την δεύτερη σεζόν του να έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό (και να πηγαίνει εξαιρετικά από τα νέα που μαθαίνουμε στις ΗΠΑ), ίσως έχουμε εξελίξεις που θα εκτοξεύσουν ακόμα περισσότερο την τηλεθέαση!

    IBB_305

    H συνέχεια λοιπόν του Better Call Saul (στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Bob Odenkirk σαν τον «απατεώνα» δικηγόρο που έχει λύση για κάθε πρόβλημα) αναμένεται με αρκετές εκπλήξεις και ίσως υπάρξει και η παρουσία ενός χαρακτήρα από το Breaking Bad, που πολλοί λατρέψαμε από τον ρόλο του και τον συμπαθήσαμε ιδιαίτερα.

    Ο λόγος φυσικά για τον Aaron Paul, ο οποίος κατά την διάρκεια συνέντευξης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του χαρακτήρα που είχε στο Breaking Bad και αποκάλυψε ότι θα εμφανιστεί στο Better Call Saul, μιας και είναι σειρά την οποία και παρακολουθεί και τον ενδιαφέρει, ενώ όσον αφορά τον χρόνο αλλά και το πότε, ανέφερε ότι θα γίνει γνωστός στην πορεία. 

    Υπομονή παιδιά και θα έχουμε εξελίξεις!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles