23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    The IFA 2016 Report Day 2. Τι είδαμε τη δεύτερη μέρα της έκθεσης!

    Η έκθεση έχει ανοίξει για τα καλά και ο κόσμος σήμερα στο ExpoCenter του Βερολίνου ήταν πάρα πολύς. Περιμέναμε αρκετή ώρα στην ουρά για να μπούμε, ωστόσο τα προϊόντα που είδαμε, από το πρωί κιόλας, στην IFA 2016 μας αποζημίωσαν.

    DSC03930

    Ξεκινήσαμε τη μέρα μας με ένα ακόμη tour σε κάποια προϊόντα της LG από τα οποία μας εντυπωσίασε μεταξύ άλλων το έξυπνο σπίτι που έχει δημιουργήσει η εταιρεία στο εντυπωσιακό booth της, αλλά και το ξεχωριστό πλυντήριο εν λειτουργία πάνω στο οποίο είναι στημένος ένας πύργος με τραπουλόχαρτα. Φυσικά η LG μας αποκάλυψε ακόμη περισσότερες εκπλήξεις οπότε αναμένετε περισσότερο υλικό από αυτά που είδαμε τις επόμενες ημέρες.

    lg centum system house of cards (6)

    Στη συνέχεια είχαμε ραντεβού με τα… προϊόντα της FitBit αλλά και αργότερα της Marshall δύο διαφορετικά αλλά τόσο ξεχωριστά brands στο κομμάτι του fitness και του ήχου αντίστοιχα, που έρχονται την ελληνική αγορά από την εταιρεία Nexion.

    killburn bluetooth

    Στο περίπτερο της Skullcandy το πάρτυ αλλά και το show που είχε στηθεί μας έκανε να σταθούμε για λίγο και να δούμε τα προϊόντα της για τα οποία θα σας γράψουμε περισσότερα προσεχώς.

    DSC03639

    Στο booth της devolo είδαμε τις λύσεις της εταιρείας για το smart home που πραγματικά σας λύνουν τα χέρια σε κάθε σημείο του σπιτιού με αυτοματισμούς αλλά και προστασία από δύσκολες καταστάσεις.

    DSC03771

    Στο περίπτερο της Hisense, η Expus η εταιρεία που τα διαθέτει στην ελληνική αγορά, μας έκανε μία ξενάγηση στο νέο C30, ένα εντυπωσιακό smartphone από το οποίο μεταφέραμε ήδη τις πρώτες εντυπώσεις μας.

    hisense c30

    Τέλος είδαμε πολλές ενδιαφέρουσες λύσεις στο χώρο των λευκών συσκευών, όπως π.χ. οι προτάσεις στο περίπτερο των AEG / Electrolux από τις οποίες σήμερα επιλέξαμε να σας γράψουμε για το ComfortLift rack στα πλυντήρια πιάτων τους που όταν το χρησιμοποιήσετε θα καταλάβετε πόσο σας έλειπε τόσο καιρό.

    comfort lift aeg electrolux

    Μέχρι αύριο σας αφήνουμε με το σημερινό μας γεύμα: Chilli lemon burger with Wagyu & Lychee Limo, δηλαδή burger με …ασιατικά στοιχεία.

    14212813_10155166937583835_691080320426099110_n

    Όπως καταλαβαίνετε, αφήσαμε τη γερμανική κουζίνα για λίγο πίσω, μετά τις… κτηνωδίες του πρώτου τριημέρου και δοκιμάζουμε εναλλακτικές επιλογές.

    Μείνετε συντονισμένοι στο ειδικό category IFA 2016 που έχουμε δημιουργήσει, για όλα τα νέα της IFA 2016 έως και το κλείσιμο της έκθεσης

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles