24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    The Office: Νέες πληροφορίες για το επόμενο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς

    Πριν από μερικούς μήνες, έγινε γνωστό ότι μια από τις παλιές, αγαπημένες σειρές που θα επιστρέψει στις οθόνες είναι και το The Office. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα όμως, είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε μερικές ακόμη πληροφορίες για το νέο project.

    Παρά το γεγονός ότι τα προηγούμενα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ένα reboot, ο δημιουργός της σειράς φαίνεται πως δε βρίσκει ενδιαφέρον σε αυτό και έχει άλλα σχέδια για να επεκτείνει το σύμπαν της γνωστής κωμωδίας.

    Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Variety, ο Greg Daniels έχει αρχίσει να εργάζεται ενεργά για το επόμενο κεφάλαιο της σειράς, με ένα sequel “που διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν”. Το άρθρο αναφέρει ότι παρόλο που το project βρίσκεται σε πολύ πρώιμα στάδια ανάπτυξης, ο Daniels έχει επιστρατεύσει τους «πιο αξιόπιστους» συγγραφείς του για να αρχίσει να υλοποιεί το όραμά του. Ενώ φαίνεται σαφές ότι αυτή η σειρά θα διαθέτει ένα νέο σκηνικό και νέο καστ, το γεγονός ότι θα βρίσκεται στο ίδιο σύμπαν με το The Office υποδηλώνει ότι θα μπορούσαν κάλλιστα να υπάρχουν μερικοί πρώην αστέρες της σειράς που θα κάνουν μερικές εμφανίσεις.

    Η σειρά κυκλοφόρησε το 2005 και βασίζεται στην ομώνυμη βρετανική κωμωδία, που δημιουργήθηκε από τους Ricky Gervais και Stephen Merchant. Το The Office έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές κωμωδίες όλων των εποχών και συγκρίνεται με τα Friends και Seinfeld μεταξύ άλλων. Επικεντρώνεται στις εμπειρίες μιας ομάδας εργαζομένων σε ένα γραφείο της Dunder Mifflin Paper Company που βρίσκεται στο Scranton της Πενσυλβάνια.

    Διαβάστε επίσης:

    iPhone 16: Φήμες θέλουν τη νέα ναυαρχίδα με περισσότερη RAM και πιο γρήγορο Wi-Fi! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles