23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Tim Cook: Θέλουμε να τους “εξυπηρετήσουμε” όλους, διαθέτοντας ένα ευρύ φάσμα τιμών για τις συσκευές μας

    Οι τιμές των νέων iPhone είναι, η αλήθεια, τσιμπημένες, καθώς στη χώρα μας το κόστος του iPhone XR ξεκινάει από τα 929 ευρώ, του iPhone XS από τα 1.229 ευρώ και του iPhone XR Max από τα 1.339 ευρώ.

    tim cook

    Σύμφωνα, πάντως, με τον CEO της εταιρείας, Tim Cook, και συνέντευξη που έδωσε στο Nikkei, ο τελικός στόχος της εταιρείας είναι να τους “εξυπηρετήσει όλους”, διαθέτοντας “ένα ευρύ φάσμα τιμών” για τις συσκευές της. Αυτό επιτυγχάνεται (τουλάχιστον στις ΗΠΑ), καθώς το παλαιότερο iPhone 7 προσφέρεται πλέον έναντι 449 δολαρίων, ενώ το iPhone 8 έναντι 599 δολαρίων.

    Και γι’ αυτούς ωστόσο που θέλουν ένα πιο οικονομικό “X”, υπάρχει το ολοκαίνουριο iPhone XR, με το νέο A12 Bionic chip και bezel-less οθόνη, το οποίο, μάλιστα, είναι διαθέσιμο σε ευρεία γκάμα χρωμάτων.

    Tim-Cook-Apple-aims-to-serve-everyone-with-new-iPhones

    Όσον αφορά τώρα το iPhone XS, φαίνεται ότι η κινητήρια δύναμη πίσω από τη δημιουργία του, αλλά και τη δημιουργία του πρώτου iPhone X είναι η καινοτομία. Σύμφωνα με τον Tim Cook, υπάρχει μία “αρκετά μεγάλη ομάδα ατόμων” που “είναι πρόθυμοι να πληρώσουν” για την καινοτομία των προϊόντων. Ομοίως, το iPhone XS Max στοχεύει στους ίδιους που θέλουν ωστόσο μία μεγαλύτερη συσκευή.

    Σε μια τελευταία σημείωση σχετικά με το iPhone, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple αναφέρει ότι “ο ρόλος του iPhone έχει γίνει πολύ μεγαλύτερος στη ζωή των ανθρώπων” κατά την τελευταία δεκαετία και, φαινομενικά, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι υπάρχοντες πελάτες της Apple είναι πρόθυμοι να πληρώσουν υψηλότερες τιμές για τις τελευταίες συσκευές της, είτε πρόκειται για τα νέα iPhone είτε για οποιοδήποτε άλλο προϊόν της εταιρείας, όπως το Apple Watch ή το iPad.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles