15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Τις προσωπικές του προτιμήσεις αποκάλυψε ο Keanu Reeves

    Ο Keanu Reeves αποτελεί έναν από τους πιο συμπαθείς στο κοινό πρωταγωνιστές και συχνά, κάθε συνέντευξή, του γίνεται είδηση. Σε πρόσφατη εμφάνισή του ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε κάποιες από τις προσωπικές του προτιμήσεις, επιτρέποντάς μας να τον γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

    Πιο συγκεκριμένα, ο σταρ της κινηματογραφικής σειράς «Matrix» ήταν καλεσμένος στο «The Late Show With Stephen Colbert» και απάντησε σε 15 ερωτήσεις του παρουσιαστή Στίβεν Κόλμπερτ. Ο Reeves κλήθηκε να επιλέξει ένα τραγούδι που μπορεί να ακούει για το υπόλοιπο της ζωής του. Ο ηθοποιός είπε ότι είναι το «Love Will Tear Us Apart», το τραγούδι του 1980 των Joy Division που κυκλοφόρησε τον μήνα μετά τον θάνατο του αρχηγού του συγκροτήματος, Ίαν Κέρτις.

    Kλήθηκε επίσης να αποκαλύψει την αγαπημένη του ταινία και επέλεξε το φιλμ του 1975 «Roller Ball», με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Κάαν. Στην ερώτηση ποιο είναι το σάντουιτς που του αρέσει περισσότερο είπε ότι προτιμά ψημένα ψωμάκια με φυστικοβούτυρο με μέλι. Όσον αφορά την αγαπημένη του μυρωδιά, ο ηθοποιός είπε ότι είναι εκείνη της μηχανής του, Norton Commando 1974 όταν θερμαίνετια ο κινητήρας.

    Διαβάστε επίσης: Ταινία η ζωή της Madonna! Ποια ονόματα ακούγονται για τον πρωταγωνιστικό ρόλο (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles