17 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Tivizen: οι ψηφιακοί δέκτες της icube για τις mobile συσκευές σας… τα σπάνε

    Να μία πανέξυπνη ιδέα. Τώρα μπορείτε να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας προγράμματα τηλεόρασης παντού. Σε όλες τις κινητές σας συσκευές, smartphone και tablet, εντός και εκτός σπιτιού, με τους ψηφιακούς δέκτες τηλεόρασης Tivizen από την icube που μπορείτε να προμηθευτείτε από το κατάστημα itsmart.gr

    icube Tivizen pico

    icube_Tivizen_pico_for_iOS-1

    Πρόκειται για ένα μικρό ενσύρματο ψηφιακό δέκτη που κυκλοφορεί για iOS και Android συσκευές, αλλά και ένα τρίτο μοντέλο αποκλειστικά για Samsung Galaxy Tab και Note.  Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ή ακόμα και να καταγράφετε το τηλεοπτικό πρόγραμμμα στη συσκευή σας, χωρίς να χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι σε Wi-Fi ή τα data σας. Είναι μικροσκοπικό, χωράει σε οποιαδήποτε τσάντα και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στη συσκευή σας για έως και 7 ώρες ζωντανής προβολής τηλεόρασης, σε συνδυασμό με την εφαρμογή που υπάρχει στο Google Play αλλά και το App Store. H τιμή τους είναι στα 55 και 59,95 ευρώ αντίστοιχα.

    icube Tivizen nano

    icube_Tivizen_nano-1

    Αν η παρέα σας είναι από αυτές τις παρέες που τους αρέσει να συνδέεουν τις συσκευές τους ταυτόχρονα και να παρακολουθείτε προγράμματα μαζί στις μεμονωμένες κινητές σας συσκευές, τότε το icube Tivizen nano σε λευκό και μαύρο, μάλλον θα σας φανεί ως ένα εξαιρετικό gadget. Είναι ένας ισχυρός τηλεοπτικός δέκτης DVB-T που μετατρέπει κι αυτός την οποιαδήποτε κινητή σας συσκευή ή PC σε φορητή τηλεόραση, με την διαφορά πως η σύνδεση πραγματοποιείται μέσω WLAN. Ασύρματα λοιπόν, απολαμβάνεται τα τηλεοπτικά προγράμματα που θέλετε ζωντανά, ή τα καταγράφετε στο smartphone, το tablet ή το PC σας. Δεν απαιτεί σύνδεση στο Internet και μπορείτε να το προμηθευτείτε από εδώ στην τιμή των 109 ευρώ.

    icube Tivizen iPlug

    icube_Tivizen_iPlug

    Θέλετε να μετατρέψετε όλες σας τις συσκευές στο σπίτι σε δέκτες ψηφιακής τηλεόρασης; Να παρακολουθείτε ζωντανά το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, ή να το καταγράφετε για να το παρακολουθήσετε αργότερα; Στο laptop, το smartphone ή το tablet σας; Λοιπόν, θα λατρέψετε το Tivizen iPlug της icube. Είναι ο ψηφιακός δέκτης επίγειας τηλεόρασης για το σπίτι. Συνδέεται στην πρίζα για απεριόριστη εκπομπή τηλεοπτικού σήματος και οι συσκευές σας συνδέονται σε αυτό μέσω WLAN. Υποστηρίζει όλες τις γνωστές συσκευές tablet, smartphone και laptops, ενώ για να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα που θέλετε, δεν χρειάζεται να συνδεθείτε σε Wi-Fi ή data. Μπορείτε να δείτε όλα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά εδώ και να το αγοράσετε στην τιμή των 89,95 ευρώ.

    Αναζητήστε τα προϊόντα Tivizen από την icube, στο κατάστημα itsmart.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles