24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Το Apple Watch έσωσε τη ζωή μιας 29χρονής που υπέστη πνευμονική εμβολή!

    Μπορεί να μην είναι το πρώτο περιστατικό που συμβαίνει, ωστόσο όπως έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν τα smartwatches μπορούν να σώσουν ζωές! Αυτή τη φορά πρωταγωνίστρια στη δική της ιστορία σωτηρίας ήταν η 29χρονή Kimmie Watkins, η οποία το ότι είναι ζωντανή, θα πρέπει να το οφείλει σήμερα στο Apple Watch της!

    Η 29χρονή λίγο πριν να πέσει για ύπνο είχε αρχίσει να μην αισθάνεται και πολύ καλά. Συγκεκριμένα, αισθανόταν κούραση και είχε υπερβολική ζάλη και (όπως θα έκαναν και οι περισσότεροι) το απέδωσε στην κουραστική καθημερινότητά της και στο γεγονός ότι δεν είχε φάει σωστά. Εξαντλημένη λοιπόν αποφάσισε να κοιμηθεί και ευτυχώς που δεν έβγαλε το Apple Watch από το χέρι της… Στη διάρκεια του ύπνου της η τυχερή μέσα στην ατυχία της, Kimmie, άρχισε να ανεβάζει παλμούς, αγγίζοντας ακόμη μέχρι και τους 180! Όπως αντιλαμβάνεστε, σε κατάσταση ύπνου αυτό δεν είναι κάτι το φυσιολογικό! Το Apple Watch μόλις «έπιασε» τους παραπάνω παλμούς για χρονική διάρκεια που άγγιξε τα δέκα λεπτά άρχισε να… χτυπάει με στόχο να την ενημερώσει την 29χρονή για την κατάσταση της! Η Kimmie ξύπνησε και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να μεταβεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ένα είδος εξαιρετικά επικίνδυνης πνευμονικής εμβολής στον.. ύπνο της, λόγω θρόμβωσης!

    Αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έμεινε για κάποιες ημέρες στο νοσοκομείο για παρακολούθηση, η Kimmie πλέον δεν μπορεί παρά να ευχαριστεί το Apple Watch της που την ενημέρωσε εγκαίρως και σήμερα βρίσκεται εν ζωή.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles