15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το Δεκέμβριο του 2023 το sequel του Ghostbusters: Afterlife

    Η επόμενη ταινία Ghostbusters είναι πλέον γεγονός και, όπως έγινε γνωστό, θα βγει στους κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου του 2023. Το sequel αποτελεί follow-up του Ghostbusters: Afterlife που προβλήθηκε πρόσφατα στις αίθουσες με την υπογραφή του σκηνοθέτη Jason Reitman, επαναφέροντας με αρκετές δόσεις νοσταλγίας ένα κερδοφόρο franchise της Sony.

    Το Ghostbusters: Afterlife έκανε ντεμπούτο στο σινεμά το Νοέμβριο του 2021 και έφερε στα ταμεία περίπου 200 εκατ. δολάρια παγκοσμίως, παρά την πανδημία. Ο Reitman δημιούργησε το Ghostbusters: Afterlife μαζί με τον πατέρα του Ivan Reitman, που είχε σκηνοθετήσει τα original Ghostbusters, ο οποίος όμως δε βρίσκεται πια εν ζωή.

    Στην ταινία είδαμε πρωταγωνιστές των αρχικών Ghostbusters, συμπεριλαμβανομένου του Bill Murray. Δεν είναι γνωστό όμως αν ο Murray θα παίξει και στο επερχόμενο sequel. Στο Alterlife παρακολουθήσαμε μια ανύπαντρη μητέρα που μετακομίζει μαζί με τα παιδιά της σε μια μικρή πόλη. Σύντομα, βέβαια, αποκαλύπτεται η σύνδεση που υπάρχει με τους αυθεντικούς Ghostbusters και την κληρονομιά που άφησε ο παππούς των παιδιών.

    Η ταινία φαίνεται να ικανοποίησε το κοινό αλλά και τους παραγωγούς, αφού η Sony θα συνεχίσει να υποστηρίζει τα φαντάσματα, επενδύοντας σε καινούργια ταινία.

    Διαβάστε επίσης:

    Blonde: H Ana de Armas μεταμορφώνεται στην “ιέρεια” του Hollywood Marilyn Monroe (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles