17.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Το EIMF επεκτείνει τη συνεργασία του με το CISI στην Κύπρο

    Στην επέκταση της συνεργασίας του με το Chartered Institute for Securities & Investment (CISI) που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, προχώρησε πρόσφατα το European Institute of Management and Finance (EIMF).

    Έπειτα από την θετική αυτή εξέλιξη το EIMF καθίσταται  πλέον ο αποκλειστικός Διαπιστευμένος Εκπαιδευτικός Συνεργάτης του CISI με φυσική παρουσία στην Κύπρο. Θα λειτουργεί ως one-stop shop, προσφέροντας ολοκληρωμένη υποστήριξη σε εταιρείες και φυσικά πρόσωπα που έχουν σκοπό να παρακαθήσουν τις εξετάσεις για τα προσόντα που προσφέρει το CISI, όπως και για τα μέλη του Οργανισμού που βρίσκονται στην Κύπρο.

    Στο πλαίσιο αυτό το EIMF έχει ήδη προχωρήσει στην διεύρυνση της γκάμας των CISI πιστοποιήσεων που προσφέρει στην τοπική αγορά, προσθέτοντας όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για την ολοκλήρωση των συγκεκριμένων πιστοποιήσεων. Οι θεματικές ενότητες που προσφέρονται περιλαμβάνουν τη Διαχείριση Κινδύνων και την Κανονιστική Συμμόρφωση, το Επιχειρησιακό και Λειτουργικό κομμάτι των Εταιρειών, τη Λειτουργία των Κεφαλαιαγορών, την Εταιρική Χρηματοδότηση και τη Διαχείριση Πλούτου.

    Έτσι, όλοι οι επαγγελματίες στο χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, αλλά και όσοι φιλοδοξούν να έχουν μια επιτυχημένη καριέρα στον τομέα, θα έχουν πλέον αυξημένη πρόσβαση στη σχετική εκπαίδευση που προσφέρει το CISI και ενισχυμένη υποστήριξη, ώστε να αποκτήσουν τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα προσόντα του CISI, καθώς και τη δυνατότητα να δικτυωθούν εντός της παγκόσμιας κοινότητας μελών του CISI.

    Ο κ. Μάριος Σιαθάς, Διευθύνων Σύμβουλος του EIMF, θα συμμετάσχει μαζί με άλλους καταξιωμένους επαγγελματίες, στο Εθνικό Συμβουλευτικό Σώμα του CISI με σκοπό να διασφαλίσει ότι το προϊόν παραμένει πρωτοποριακό και σχετικό με τις ανάγκες της αγοράς και ότι η αξία της ιδιότητας μέλους παραμένει υπερπολύτιμη για τον κάθε επαγγελματία του χώρου. Στόχος είναι το EIMF και το CISI να συνεργαστούν για να καλύψουν άμεσα τις ανάγκες της τοπικής αγοράς και παράλληλα να αυξήσουν τα μέλη, αλλά και την προβολή του Οργανισμού στο νησί.

    Αναφερόμενος  στο συγκεκριμένο θέμα ο κ. Σιαθάς δήλωσε: «Πλέον, με το EIMF ως αποκλειστικό συνεργάτη διανομής στην Κύπρο, η ομάδα του EIMF είναι ενθουσιασμένη και πανέτοιμη να αναπτύξει περαιτέρω το brand του CISI στην τοπική αγορά. Οι μελλοντικές προσπάθειές μας θα επικεντρωθούν στην ενίσχυση της ήδη εξαιρετικής φήμης του CISI στο νησί, στην ανάπτυξη του φάσματος των εκπαιδευτικών ευκαιριών και προγραμμάτων που διατίθενται στους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες και στον εμπλουτισμό των παρεχόμενων ωφελημάτων των μελών του CISI που βρίσκονται Κύπρο».

    Ο κ. Kevin Moore Chartered FCSI και Διευθυντής Παγκόσμιας Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του CISI, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε το επόμενο βήμα του CISI στην Κύπρο μέσα από τη συνεργασία μας με το EIMF. Το EIMF είναι ήδη καταρτισμένο για να προσφέρει τις πιστοποιήσεις του CISI αλλά η συνεργασία μας θα προχωρήσει τώρα πιο βαθιά καθώς δεσμευόμαστε να αυξήσουμε τα μέλη μας και να προσφέρουμε ένα ευρύτερο φάσμα πιστοποιημένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Μαζί στοχεύουμε να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του χρηματοπιστωτικού τομέα στη χώρα».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles