18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Tο iFixit έκανε φύλλο και φτερό τα νέα AirTags της Apple (και μάλιστα τους άνοιξαν και… τρύπα)!

    Τα AirTags της Apple αποτελούν ένα σωτήριο gadget για όλους εκείνους τους χρήστες, οι οποίοι έχουν μια τάση να… ξεχνούν ή να χάνουν τα αγαπημένα τους αντικείμενα. Έχοντας λιλιπούτειες διαστάσεις σίγουρα ενσωματώνουν την αιχμή του δόρατος της tracking τεχνολογίας, όμως τα tech geeks σίγουρα θα τα έχει φάει η περιέργεια για να ρίξουν μια ματιά και να δουν τι κρύβεται στο εσωτερικό τους. Συγκεκριμένα, τα AirTags διαθέτουν αρκετά compact design και στο εσωτερικό τους κρύβεται μια μπαταρία που την αλλάζει ο χρήστης.

    Πέραν όμως του teardown που έκαναν, οι «ειδικοί» του iFixit, το πήγαν ένα βήμα παραπέρα, καθώς αποφάσισαν να ανοίξουν μία τρύπα, η οποία διαπέρασε το εξωτερικό και εσωτερικό κέλυφος. Ο λόγος; Μα πολύ απλά για να επιτρέψουν στο AirTag να προσαρτηθεί σε οποιοδήποτε μπρελόκ (don’t try this at home). Και παρόλο που η διαδικασία ήταν λιγάκι βάναυση, ο «ασθενής» δεν απεβίωσε και δουλεύει κανονικά, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

    Το team μάλιστα του iFixit δεν σταμάτησε εκεί, καθώς δεν δίστασε να τα περάσει από… ακτίνες Χ, ενώ μάλιστα συνέκρινε τα AirTags με αντίστοιχα προϊόντα όπως είναι το Tile Mate και τα Galaxy SmartTag, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι το tracking gadget της Apple είναι το πιο «συμμαζεμένο» και εκείνο στο οποίο έχει γίνει η πιο σωστή εκμετάλλευση του διαθέσιμου χώρου. Διαβάστε το “πόρισμα” του iFixit κάνοντας click εδώ.    

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles