16.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Tο Ministry of Testing Athens γιόρτασε τα 4 χρόνια ύπαρξης, στο 10ο meetup του!

    Ενα απο τα μεγαλύτερα tech community της Αθήνας, το Ministry of Testing Athens, γιόρτασε το 10ο meetup και τα 4 χρόνια υπαρξής του.

    To meetup πραγματοποιήθηκε στην ΕλληνοΑμερικανική Ένωση παρουσία πάνω από 200 συμμετεχόντων, με δύο υψηλού επιπέδου software testing παρουσιάσεις, δώρα, εκπλήξεις αλλα και πάρτυ που ακολούθησε στο Roof top bar της Ένωσης.

    Το Ministry of Testing Athens είναι μια μη κερδοσκοπική κοινότητα πληροφορικής αποτελούμενη από εθελοντές και έχει διοργανώσει μέχρι σήμερα αρκετές παρουσιάσεις, meetups και Lean Coffees με επίκεντρο τα θέματα ποιοτικού ελέγχου λογισμικού (software testing). Στο MoT Athens εχουν μιλήσει διεθνείς αναγνωρισμένοι επαγγελματίες του κλάδου οπως ο Simon Stewart, δημιουργός του WebDriver και Lead του Selenium Project και ο Kohsuke Kawaguchi, δημιουργός του Jenkins.

    Στην διαδικτυακή πλατφόρμα meetup.com, το community αριθμεί 2000 μέλη και η ομάδα των εθελοντών αποτελείται απο 30 άτομα. Ρωτήσαμε έναν εκ των διοργανωτών για τα κίνητρά τους πίσω από την διοργάνωση μεγάλων events και μάλιστα αφιλοκερδώς, στον ελευθερό τους χρόνο. Η απάντηση ηταν: “Αυτό που κερδίζεται κάθε φορά είναι το να συνειδητοποιείς ότι είσαι ικανός για πράγματα μεγαλύτερα από όσο πίστευες. Και αυτό είναι καλύτερο από οποιαδήποτε πληρωμή”.Εμεις με την σειρά μας ευχόμαστε στο Ministry of Testing Athens χρόνια πολλά και περιμένουμε τα επόμενα events του!Περισσότερα για το ΜοΤ Athens μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω links:https://www.motathens.gr/https://www.meetup.com/Ministry-of-Testing-Athens/https://www.instagram.com/ministryoftestingathenshttps://www.facebook.com/ministryoftestingathens/https://www.youtube.com/channel/UCKdn00iIgn4yB6jSB8u1Uow

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles