20.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Το νέο trailer του Rogue One είναι έπος (και με λίγο παραπάνω Vader)!

    Οι fans του Star Wars έχουν ήδη ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για το Rogue One, το οποίο κυκλοφορεί στην χώρα μας στις 15 Δεκεμβρίου. Το hype πλέον για τη νέα ταινία Star Wars, η οποία θα αποτελέσει το πρώτο κινηματογραφικό spin-off στην ιστορία του γνωστού σύμπαντος που δημιούργησε ο George Lucas στα 70s, έχει φτάσει στον… ουρανό και η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει προ πολλού.

    star-wars-rogue-one-2

    Στο Rogue One πρόκειται να παρακολουθήσουμε τις προσπάθειες μας ομάδας Επαναστατών να αποκτήσουν τα σχέδια για την κατασκευή του υπέρτατου όπλου της Αυτοκρατορίας, του γνωστού σε όλους μας Death Star. H ηρωίδα Jyn Erso (Felicity Jones) και η ομάδα των ανένταχτων και ριψοκίνδυνων συντρόφων της καλείται να φέρει εις πέρας μία αποστολή η οποία έχει μηδαμινές πιθανότητες επιτυχίας. Στο νέο International trailer του Star Wars: Rogue One μπορούμε να πάρουμε μία γεύση από footage που δεν υπήρχε στο δεύτερο official trailer (που κυκλοφόρησε στα μέσα Οκτωβρίου) και παράλληλα μαθαίνουμε λίγα πράγματα παραπάνω για την καταγωγή της Jyn Erso, ενώ για… “bonus” θα δείτε λίγο παραπάνω από τον Άρχοντα των Sith, Lord Vader! Εκτός από την Felicity Jones στο Star Wars: Rogue One πρωταγωνιστεί μία πλειάδα γνωστών και αγαπημένων ηθοποιών, όπως οι Mads Mikkelsen, Diego Luna και Ben Mendelsohn… Καθίστε αναπαυτικά, δυναμώστε την ένταση και… απολαύστε!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles