20.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Το official trailer του The Last of Us είναι εδώ και… κόβει την ανάσα!

    Η σειρά The Last of Us δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς δικαίως θεωρείται μια από τις κορυφαίες στην ιστορία του gaming. Το αγωνιώδες ταξίδι του Joel και της Ellie στην post-apocalyptic Αμερική εκτινάσσει την αδρεναλίνη στα ύψη, για αυτό και δεν θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση που οι υπεύθυνοι του HBO έσπευσαν για να αποκτήσουν τα τηλεοπτική δικαιώματα, με σκοπό τη δημιουργία μιας σειράς που θα προβληθεί από την streaming πλατφόρμα του HBO Max.

    Ύστερα λοιπόν αρκετούς μήνες γυρισμάτων και post-production, το The Last of Us πρόκειται πολύ σύντομα (στις 15 Ιανουαρίου του 2023), να κάνει το ντεμπούτο του στο HBO Max. Όπως ήδη γνωρίζουμε τον Joel θα υποδυθεί ο Pedro Pascal (καιρός να τον δούμε και χωρίς το κράνος του Mando), ενώ η Bella Ramsey θα παίξει την Ellie, με τα γεγονότα που θα εξιστορούνται στο story ουσιαστικά να επικεντρώνονται στο πρώτο μέρος της δημοφιλούς σειράς (αυτό θα ικανοποιήσει σίγουρα πολλούς fans οι οποίοι δεν θέλουν να ακούνε για το sequel και το story του που δημιούργησε πολλές αντιδράσεις). Περίπου ένα μήνα πριν το release, το HBO για να μας ζεστάνει κυκλοφόρησε το official full trailer της πολλά υποσχόμενης σειράς, λειτουργώντας ως το καλύτερο ορεκτικό πριν από το κυρίως πιάτο. Όπως θα δείτε και εσείς στο παρακάτω trailer, η αδρεναλίνη και η αγωνία χτυπούν κόκκινο, ενώ η παραγωγή φαίνεται να αποδίδει στην εντέλεια τον σκοτεινό και απελπισμένο τόνο των games (να προετοιμαστείτε για πολλά jump scares από τους Clickers).

    Αξίζει να σημειωθεί πως η τηλεοπτική μεταφορά του The Last of Us φέρει τις υπογραφές των Neil Druckmann (εμπνευστής του παιχνιδιού), καθώς επίσης και του Craig Mazin, ο οποίος έχει συνδεθεί με το πολυβραβεύμενο Chernobyl. Η διάρκεια της σειράς θα είναι 9 επεισόδια. 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles