18.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Το OPPO Reno11F 5G κυκλοφορεί με Borderless Display και Τριπλή Kάμερα Ultra-Clear 64MP

    Η OPPO, το κορυφαίο τεχνολογικό brand έξυπνων συσκευών, ανακοίνωσε σήμερα τη διαθεσιμότητα του smartphone OPPO Reno11F 5G στην Ελλάδα. Με εντυπωσιακό στυλ, τριπλή κάμερα 64MP Ultra-Clear και 120Hz Borderless AMOLED οθόνη, το Reno11F 5G είναι ο απόλυτος συνδυασμός φρέσκου design και χρηστικών λειτουργιών.

    “Ο λεπτεπίλεπτος και ελαφρύς σχεδιασμός του Reno11F 5G,η εκπληκτική οθόνη και οι έξυπνες λειτουργίες του, το κάνουν πανεύκολο στη χρήση. Streaming, λήψη φωτογραφιών, περιήγηση στο Internet και χρήση στο μέγιστο με εκπληκτικά γρήγορη φόρτιση, το καθιστούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας.” Ιούλιος Μώκος, Commercial Director, Balkan Region, OPPO

    Σχεδίαση με Mαγνητικά Σωματίδια και Borderless Οθόνη

    Ο σχεδιασμός με μαγνητικά σωματίδια και η καθηλωτική οθόνη του Reno11F 5G, σας επιτρέπουν να το απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας. Λεπτό και ελαφρύ, με πάχος μόλις 7,54 χιλιοστών και βάρος 177 γραμμαρίων, είναι τρομερά εύχρηστο για παρατεταμένη χρήση, ενώ το μέγεθος και το βάρος του Reno11F 5G σας επιτρέπει να το έχετε εύκολα στην τσέπη σας.

    Σε χρωματισμό Ocean Blue, το Reno11F 5G παρουσιάζει το Magnetic Particle Design της OPPO, με ιριδίζοντες κυματισμούς και γυαλιστερό εφέ στο πίσω μέρος.. Στον χρωματισμό Palm Green το Reno11F 5G επικρατούν οι σμαραγδένιες και βαθυπράσινες αποχρώσεις με ορισμένες διακριτικές λάμψεις. Το χρώμα δημιουργείται με την αποκλειστική διαδικασία OPPO Glow, με την οποία διαχέονται μικροσκοπικοί αστραφτεροί κρύσταλλοι, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα αστραφτερό και ταυτόχρονα λείο, φινίρισμα.

    Η κομψή Sunshine Ring κάμερα αντανακλά εντυπωσιακά το φως, ενώ η πιστοποίηση IP65, διασφαλίζει τη μεγάλη αντοχή του Reno11F 5G σε ενδεχόμενη επαφή με νερό.

    Το Reno11F 5G έχει ελεγχθεί ποιοτικά ώστε να παραμείνει αξιόπιστο για πολλά χρόνια λειτουργίας και χρήσης, ενώ παράλληλα μπορεί να υπομείνει περί τα 100.000 πατήματα του πλήκτρου αυξομείωσης της έντασης ήχου, 200.000 πατήματα του πλήκτρου λειτουργίας και 20.000 (από) συνδέσεις του καλωδίου USB-C. Με λίγα λόγια, το μόνο σίγουρο είναι ότι το Reno11F 5G δεν θα σας απογοητεύσει.

    Όταν είναι έτοιμο να ενεργοποιηθεί, η AMOLED 120Hz οθόνη των 6,7″, ακτινοβολεί λάμψη, ενώ το εξαιρετικά λεπτό περίγραμμα των 1,47 χιλιοστών σε κάθε πλευρά της, ενισχύει την ούτως ή άλλως, εξαιρετική τεχνολογία θέασης.

    Η λαμπερή 10-bit AMOLED οθόνη του Reno11F 5G αντανακλά την ποιότητά της, προβάλλοντας πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρώματα, συνδυαστικά με μέγιστη φωτεινότητα στα 1100 nits, δίνοντας έτσι φυσικό αποτέλεσμα στα γραφικά. Με τα 120 Hz στον ρυθμό ανανέωσης των news feeds και την εξασθένιση της φωτεινότητας στα 2160 Hz PWM κάτω από τα 90 nits, το scrolling στα social media μετατρέπεται σε μια φιλική προς τα μάτια, διαδικασία.

    Όταν βρίσκεστε σε περιβάλλον με έντονη φασαρία, το Reno11F 5G μπορεί να ενισχύσει την ένταση στις μελωδίες που ακούτε, με τη λειτουργία Ultra Volume Mode με 300% ένταση από το ηχείο.

    Φωτογραφίες και Bίντεο Γεμάτα Λεπτομέρεια

    Με την τριπλή 64MP Ultra-Clear κάμερα και την 4K εγγραφή βίντεο, το Reno11F 5G είναι ιδανικό για τη λήψη φωτογραφιών. Η κύρια κάμερα υψηλής ανάλυσης 64MP τραβάει φωτογραφίες με προσοχή στη λεπτομέρεια, ενώ η υπερ-ευρυγώνια, macroκάμερα, προσφέρει μεγάλη ευελιξία.

    Ο μεγάλος πρωταγωνιστής είναι η κύρια κάμερα 64MP Ultra-Clear που τραβάει φωτογραφίες με μεγάλη ευκρίνεια. Μαζί με την έξυπνη Λειτουργία Νύχτας της OPPO και τον ευέλικτο ευρυγώνιο φακό 25 mm, είναι μια κάμερα για κάθε χρήση , στην οποία μπορείτε να βασιστείτε χωρίς να ανησυχείτε για τον φωτισμό. Για λήψεις τοπίων, η εξαιρετική κάμερα 8MP του Reno11F 5G καλύπτει ένα ευρύ οπτικό πεδίο 112º.

    Η φωτογραφική μηχανή του Reno11F 5G ανεβάζει επίπεδο στην απεικόνιση πορτραίτου με την Portrait Expert Engine της OPPO. Η λειτουργία αυτή αποτυπώνει καλαίσθητες, πετυχημένες φωτογραφίες, συνδυάζοντας προηγμένη αναγνώριση προσώπου, εστίαση στο θέμα, προστασία των χρωματικών τόνων του δέρματος και βελτίωση χαρακτηριστικών, προκειμένου να δημιουργήσει υποδειγματική ισορροπία καθαρότητας και ευκρίνειας.

    Όντας κάτι πολύ περισσότερο από μία ευέλικτη φωτογραφική μηχανή, το Reno11F 5G καταγράφει επίσης 4K Ultra-Clear Video τόσο από την κύρια κάμερα όσο και από την selfie κάμερα 32MP, ώστε να μπορείτε να τραβάτε βίντεο, να κάνετε vlog, να δημοσιεύετε και να εκφράζεστε στο μέγιστο, με την καλύτερη δυνατή ποιότητα.
    ColorOS 14 για Απρόσκοπτη Εργασία και Παιχνίδι

    Την εμπειρία του Reno11F 5G ColorOS 14 διακρίνουν πέραν της κομψότητας, η ομορφιά, η ασφάλεια, η χρηστικότητα, η αξιοπιστία και η μεγάλη διάρκεια ζωής.

    Με το File Dock, αποθηκεύετε εύκολα εικόνες, κείμενο ή αρχεία και έχετε γρήγορη πρόσβαση με drag-and-drop σε όλες τις εφαρμογές σας. Το Smart Touch καταγράφει με ευκολία εικόνες, κείμενο ακόμα και κείμενο που εμπεριέχεται σε screenshot. Τέλος, το Smart Image Matting μπορεί να περικόψει εύκολα και γρήγορα έως και έξι διαφορετικά θέματα από μία και μόνο φωτογραφία, αποθηκεύοντας κάθε εικόνα στο File Dock, ώστε να την χρησιμοποιήσετε ή να την μοιραστείτε απευθείας με άλλη εφαρμογή.

    Παράλληλα, το εξελιγμένο σύστημα υπολογισμού απόδοσης του ColorOS 14, Trinity Engine, εξασφαλίζει γρήγορες και ομαλές λειτουργίες. Η ROM Vitalisation 3 μπορεί να εξοικονομήσει έως και 23GB επιπλέον χώρο από ένα Reno11F 5G συνολικής χωρητικότητας 256GB ή 11GB από ένα Reno11F 5G χωρητικότητας 128GB, συμπιέζοντας αχρησιμοποίητα δεδομένα και αφαιρώντας διπλά αρχεία.

    Προηγμένη Συνδεσιμότητα και Τέλος στο Άγχος της Μπαταρίας

    Το Reno11F 5G τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή MediaTek Dimensity 7050, ο οποίος παρέχει υπολογιστική τεχνολογία 6nm που κάνει ευχάριστο το multi-tasking, το gaming και τις απαιτητικές λειτουργίες, όπως η λήψη βίντεο 4K.

    Μέχρι 8GB RAM και επιπλέον 8GB διαθέσιμα με την Επέκταση RAM, το Reno11F 5G μπορεί να ανταποκριθεί στη λειτουργία πολλαπλών εφαρμογών και παιχνιδιών, χωρίς να κλείνουν οι εφαρμογές στο παρασκήνιο. Με αποθηκευτικό χώρο 128GB ή 256GB και επέκταση του αποθηκευτικού χώρου έως 2TB μέσω κάρτας microSD, απολαμβάνετε μια συλλογή ταινιών και παιχνιδιών όντας εκτός σύνδεσης, κάτι που καθιστά το Reno11F 5G ιδανικό σύντροφο στα ταξίδια σας.

    Για σταθερό σήμα στο οποίο μπορείτε να βασίζεστε, είτε σερφάρετε στο Internet, είτε μιλάτε στο τηλέφωνο, είτε στέλνετε μηνύματα, ο μηχανισμός βελτιστοποίησης δικτύου της OPPO, LinkBoost, επιτυγχάνει έως και 100% υψηλότερη μετάδοση σήματος και 58,5% ισχυρότερη λήψη από τις συσκευές του ανταγωνισμού1. Το LinkBoost συνδυάζει την επιλογή δικτύου AI και μια περιμετρική σχεδίαση κεραίας 360 μοιρών για το σταθερότερο δυνατό σήμα με ελάχιστο χρόνο εκτός λειτουργίας.

    Φτάστε στα άκρα με τη μεγάλης διάρκειας μπαταρία 5000mAh του Reno11F 5G, που σας δίνει τη δυνατότητα να περάσετε μια γεμάτη μέρα, παραμένοντας συνδεδεμένοι. Ακόμη, με την προηγμένη τεχνολογία μπαταρίας, αναμένεται εντυπωσιακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας ακόμα και μετά από τέσσερα χρόνια καθημερινής χρήσης. Όταν χρειαστεί να φορτίσετε, με τη φόρτιση2 67W SUPERVOOC TM, το Reno11F 5G μπορεί να φορτίσει στο 30%, σε μόλις 10 λεπτά και να φτάσει στο 100% σε μόλις 48 λεπτά.

    Τιμή & Διαθεσιμότητα

    Τo OPPO Reno11F 5G διατίθεται, από την Τετάρτη 17 Απριλίου, μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της εταιρείας OPPO στην τιμή των 399,90€.

    Με την αγορά OPPO Reno11F 5G θα δίνεται εγγύηση συνολικής διάρκειας μπαταρίας 4 ετών.

    Εντός τεσσάρων ετών από την ενεργοποίηση της συσκευής, η μπαταρία μπορεί να αντικατασταθεί μία φορά δωρεάν, εάν η χωρητικότητα της μπαταρίας πέσει κάτω από το 80% της αρχικής μέγιστης χωρητικότητας.

    H χρονική διάρκεια της παραπάνω ενέργειας θα είναι από την ημερομηνία του λανσαρίσματος Τετάρτη 17/4/2024 έως Σάββατο 04/05/2024.

    Παράλληλα με την εγγύηση για την προστασία της μπαταρίας με κάθε αγορά θα δίνεται δώρο το κινητό OPPO A18 Black.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles