18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Το Star Wars: The Force Awakens πουλάει ένα εισιτήριο το δευτερόλεπτο

    Ξέρετε τι θα είναι σε λίγες μέρες το μεγαλύτερο αντικείμενο στον κόσμο; Το πορτοφόλι του J.J. Abrams. Το Star Wars: The Force Awakens είναι μία ανάσα από το να προβληθεί στις αίθουσες όλου του πλανήτη και τα νούμερα που συνοδεύουν το φιλμ φαινόμενο της χρονιάς είναι συγκλονιστικά. Πως αλλιώς να τα χαρακτηρίσεις όταν η Odeon, η μεγαλύτερη αλυσίδα κινηματογράφων στο Νησί ανακοίνωσε πως έχει πουλήσει περισσότερα από 700.000 εισιτήρια, κάτι που σημαίνει πως περίπου η ταινία πουλάει ένα εισιτήριο το δευτερόλεπτο! 

    star_wars_episode_vii_the_force_awakens-wide (Large)

    “Το Star Wars έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ μας” θα πει εκπρόσωπος της εταιρείας για το φιλμ που αναμένεται από πολλούς να γίνει αυτό με τα μεγαλύτερα έσοδα όλων των εποχών. Και αυτά στην από εδώ πλευρά του Ατλαντικού. Γιατί εάν πας απέναντι τότε χάνεται η μπάλα. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter το φιλμ έχει ήδη γράψει ιστορία αφού έχει συγκεντρώσει 100 εκατομμύρια δολάρια από την προπώληση των εισιτηρίων, ένα νούμερο ρεκόρ που μεγαλώνει συνέχεια κάθε λεπτό που περνάει. Για να καταλάβει κανείς τα μεγέθη, το The Dark Knight Rises είχε προπώληση μόλις… 25 εκατομμύρια. 
    Πολλοί λένε πως το Star Wars θα σπάσει εύκολα το φράγμα των 120 εκατομμυρίων στα advance tickets, ενώ όσο αφορά το opening οι υπολογισμοί κάνουν λόγο πως θα είναι κάπου ανάμεσα στα 180 και στα 220 εκατομμύρια. Κοινώς τα χαμόγελα των executives στην Disney πρέπει να είναι μεγαλύτερα από του Joker.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles