17 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Το… τερμάτισαν με τη Barbie! Τεράστια 3D κούκλα “τρομοκρατεί” τους περαστικούς στο Ντουμπάι

    Η ταινία Barbie προβάλλεται ήδη και στους ελληνικούς κινηματογράφους, αποτελώντας μια σημαντική εισπρακτική επιτυχία που έχει προκαλέσει «χαμό» στα social media. Η Warner Bros ξεκίνησε με μια εξαιρετικά δυναμική προωθητική καμπάνια, σε κάποιες περιπτώσεις όμως φαίνεται πως το… τερμάτισε.

    Πιο συγκεκριμένα, προκειμένου να οδηγήσει τη νέα ταινία της Greta Gerwig ψηλά στο box office, το στούντιο ξεκίνησε μια εκτεταμένη διαφημιστική καμπάνια με επίκεντρο τη Margot Robbie.  Από την επίδρασή της στην καλοκαιρινή μόδα μέχρι τη συνεργασία με εταιρείες όπως η Crocs και η Airbnb, η Barbie έχει κατακτήσει τον κόσμο.

    Ωστόσο, μια συγκεκριμένη πρακτική marketing έχει γίνει viral, κυρίως για την «τρομακτική» φύση του, με αρκετούς fans να εκφράζουν ανακούφιση που δεν το είδαν αυτοπροσώπως.  Μπροστά από τον ψηλότερο ουρανοξύστη του κόσμου, το μνημειώδες Burj Khalifa του Ντουμπάι, βρίσκεται ένα γιγαντιαίο 3D, virtual μοντέλο της Barbie που φοράει τα εμβληματικά λευκά γυαλιά ηλίου και ασπρόμαυρο ριγέ μαγιό.

    Κάθε λίγα λεπτά, η κούκλα της Mattel κάνει ένα βήμα έξω από τη συσκευασία της για να πετύχει τη διάσημη πόζα της με το χέρι.  Αντιδρώντας με τρόμο σε ένα κλιπ του διαφημιστικού κόλπου που δημοσιεύτηκε στο Twitter, ένας θαυμαστής είπε: «Αν το έβλεπα αυτό στην πραγματική ζωή, νομίζω ότι θα πάθαινα καρδιακή ανακοπή». Φυσικά, όμως πρόκειται για δημιούργημα τεχνητής νοημοσύνης.

    Διαβάστε επίσης:

    ‘Έρχεται στο Steam τον Αύγουστο το Overwatch 2

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles