21.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Το θρυλικό Blade Runner του Ridley Scott επιστρέφει στο Amazon Prime

    Το κλασικό πλέον Blade Runner του Ridley Scott αναμένεται σύντομα να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του, αφού θα συνεχίσει να εξελίσσεται μέσω μια νέας σειράς που ανακοίνωσε η Amazon. Πρόκειται για τη νέα παραγωγή Blade Runner 2099, στην οποία ο Scott θα είναι εκτελεστικός παραγωγός και θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Prime Video σε περισσότερες από 240 χώρες παγκοσμίως.

    Όπως έγινε γνωστό, το «Blade Runner 2099», θα ακολουθεί τα γεγονότα της δεύτερης ταινίας του 2017 «Blade Runner 2049», την οποία σκηνοθέτησε ο Ντενί Βιλνέβ. Προς το παρόν, δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες για την πλοκή. Η πρώτη ταινία «Blade Runner» που θεωρείται ευρέως κλασική καλτ, διαδραματίζεται το 2019 (που τότε ήταν το μέλλον) σε ένα θορυβώδες, κυβερνοπάνκ του Λος Άντζελες. Πρωταγωνιστεί ο Χάρισον Φορντ ως Ντέκαρντ, ένας αστυνομικός που έχει επιφορτιστεί να κυνηγήσει ρεπλίκες, ανθρωποειδή που δεν διακρίνονται από τους ανθρώπους, τα οποία έχουν δραπετεύσει. Στο sequel, «Blade Runner 2049», πρωταγωνιστεί ο Ράιαν Γκόσλινγκ ως αστυνομικός Κ, που ξεσκεπάζει ένα εκρηκτικό μυστικό και πρέπει να βρει τον Ντέκαρντ.

    Διαβάστε επίσης:

    Squid Game: Πιθανό το μέλλον της σειράς να περιλαμβάνει το Leonardo DiCaprio (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles