24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    To vivo X Flip αποκαλύπτεται σε μια σειρά από επίσημες φωτογραφίες!

    Η vivo που εξελίσσεται γρήγορα σε έναν πολύ μεγάλο παίκτη της βιομηχανίας (με τα X80 και X90 να μαγεύουν και να δίνουν άλλο αέρα στην high-end κατηγορία), έχει πολλά τολμηρά σχέδια για το μέλλον, ετοιμάζοντας πολλές ενδιαφέρουσες εκπλήξεις. Μια από αυτές είναι σίγουρα και το vivo X Flip, ένα clamshell foldable, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες μαζί με τα vivo X Fold 2 και vivo Pad 2. Λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψη του, στο κινεζικό Weiboo εμφανίστηκαν μια σειρά από επίσημες φωτογραφίες, οι οποίες μας επιτρέπουν να σχηματίσουμε μια καλύτερη εικόνα για την εξωτερική εμφάνιση της συσκευής.

    Η γνωστή ηθοποιός κινεζικής καταγωγής Wang Ziwen ποζάρει με το νέο foldable και έτσι μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από το display του (το cover display φαίνεται αρκετά μεγάλο), το dual camera island, αλλά και τα χρώματα της συσκευής (οι τρεις χρωματισμοί θα είναι purple, black και Gold). Από όσα μπορούμε να συμπεράνουμε το vivo X flip θα στηρίζεται σε μια μεγάλη cover screen με curved γωνίες, αφήνοντας στην άκρη το πιο τελευταίο σχεδιαστικό trend που θέλει τα smartphones να έχουν πιο flat επιφάνειες. Βλέποντας τις παρακάτω φωτογραφίες κι ανεξαρτήτως τεχνικών προδιαγράφων, το vivo X flip σιγουρα θα αποτελέσει ένα foldable, το οποίο εύκολα θα μπορεί να σε κερδίσει με την εμφάνιση του…  Εν αναμονή λοιπόν των επίσημων ανακοινώσεων…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles