16.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Το Your Name, το anime με τα μεγαλύτερα έσοδα ever κυκλοφόρησε στην Αμερική

    Έκανε πρεμιέρα στις 28 Αυγούστου στην Ιαπωνία και μέσα σ’ ένα μήνα σάρωσε τους κινηματογράφους της χώρας φρακάροντας το box office από τα έσοδα. Μέχρι σήμερα μετράει το απίστευτο νούμερο των 329 εκατομμυρίων δολαρίων. Και ναι, δεν είχε προβληθεί ακόμα στην Αμερική κάτι που έγινε χθες, στις 7 Απριλίου. Το Your Name του Makoto Shinkai είναι πλέον το anime με τα μεγαλύτερα έσοδα όλων των εποχών και περιμένει να συστηθεί στους Αμερικανούς.

    your-name-news-and-update-no-1-highest-grossing-anime-movieto-hit-western-shores-in-april

    Αφηγείται την ιστορία ενός αγοριού και ενός κοριτσιού που θα ξυπνήσουν έχοντας ο ένας βρεθεί μέσα στο σώμα του άλλου, έστω κι αν ζουν χιλιόμετρα μακριά ο ένας από τον άλλον και δεν γνωρίζει τίποτα ο ένας για τον άλλον. Η αλλαγή δεν είναι μόνιμη, αλλά γίνεται ολοένα και συχνότερη μέσα στην καθημερινότητά τους κάτι που θα αποτελέσει αφορμή για να αναπτυχθεί μεταξύ τους μία ιδιαίτερη επαφή και έλξη…
    Οι κριτικοί το έχουν αποκαλέσει ένα αριστούργημα που μιλάει για τα παιχνίδια της μοίρας και πως αυτή συναντά τις καρδιές δύο νεαρών ψυχών. Μπορεί το Ghost in the Shell να πάτωσε, ωστόσο με την άφιξη του Your Name στην Αμερική αλλά και την πολυσυζητημένη επιστροφή στο σινεμά του master του Γιαπωνέζικου animation Hayao Miyazaki, το είδος φαίνεται να περνά αν όχι τις καλύτερες, σίγουρα ορισμένες από τις πιο ενδιαφέρουσες ημέρες του.
    Το φιλμ θα παίζεται σε 286 κινηματογράφους στην Αμερική και θα προβληθεί μεταγλωττισμένο αλλά και στα Ιαπωνικά με αγγλικούς υπότιτλους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles