16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Toshiba Tecra W50-A-10J. Back to school με ένα δυνατό laptop!

    Η επιστροφή στο σχολείο ή στις ακαδημαϊκές αίθουσες αυτομάτως σημαίνει και την κατακόρυφη αύξηση των ωρών που θα πρέπει να δαπανήσει ένας μαθητής ή ένας σπουδαστής για να μπορέσει να φέρει εις πέρας τις καθημερινές του ανάγκες σε διάβασμα και σε εργασίες. Για αυτό το λόγο ένα δυνατό και αξιόπιστο laptop, εκτός από ένα σύστημα ψυχαγωγίας μπορεί να αποτελέσει και έναν υπερπολύτιμο σύντροφο, που θα καλύψει με άνεση ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες κάθε μαθητή ή σπουδαστή.  Toshiba_Tecra_W50_01

    To Τecra W50-A της Toshiba είναι ένα πανίσχυρο φορητό σύστημα φτιάχτηκε για εντατικές και απαιτητικές χρήσεις του υπολογιστή. Το laptop με οθόνη 15.6 ιντσών της Toshiba μοιάζει περισσότερο με έναν μίνι-επαγγελματικό σταθμό εργασίας που προσφέρει μοναδικές επιδόσεις κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Με πανίσχυρους επεξεργαστές Intel Quad Core και γρήγορες κάρτες γραφικών NVIDIA Quadro, το Tecra W50-A μπορεί να χειριστεί πολλαπλές εφαρμογές που κάνουν εντατική χρήση γραφικών και απαιτητικές εργασίες συστήματος με απόλυτη ευκολία. Από τις μονάδες δίσκου HDD, SDD ή υβριδικές που προσφέρουν τρομερή απόκριση έως την αξιόπιστη σχεδίαση, οι εξαιρετικές επιδόσεις ποτέ άλλοτε δεν συνοδεύονταν από τόση φορητότητα.

    tecra-w50-a

    Με την απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής που διακρίνει τα προϊόντα της Toshiba, το Tecra W50 είναι βέβαιο ότι θα γίνει ένα πραγματικά αξιόπιστο εργαλείο στα χέρια του κάθε μαθητή!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles