15.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Twitter: Θα υπάρξουν τελικά χρεώσεις μετά την εξαγορά από τον Έλον Μασκ;

    Ο Έλον Μασκ, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη, πρόσφατα ανακοίνωσε την εξαγορά του Twitter έναντι του ποσού των 44 δισ. δολαρίων, προκαλώντας αρκετή αναταραχή στον κόσμο των social media και όχι μόνο.

    Είναι σχεδόν σίγουρο ότι προσεχώς θα δούμε κάποιες αλλαγές στη λειτουργία της γνωστής πλατφόρμας, αφού ο Μασκ έχει αναφερθεί ήδη από τον προηγούμενο μήνα στις τροποποιήσεις που επιθυμεί να πραγματοποιηθούν στο Twitter, προκειμένου να γίνει, σύμφωνα με τον ίδιο, το μέσο πιο δημοκρατικό και να πρεσβεύει την ελευθερία του λόγου. Σημειώνεται ότι η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί φέτος, εφόσον εγκριθεί από τους μετόχους και τις σχετικές ρυθμιστικές αρχές.


    Μεγάλο ζητούμενο ήταν τις τελευταίες μέρες, αν το Twitter στην Έλον Μασκ “εποχή” θα περιλαμβάνει κάποιες χρεώσεις. Ο ίδιος ο Μασκ έλυσε την απορία με σχετική ανάρτηση, η οποία αναφέρει τα εξής:

    «Το Twitter θα είναι πάντα χωρίς χρέωση για τους περιστασιακούς χρήστες, αλλά ίσως υπάρξει ένα μικρό κόστος για τους εμπορικούς και κυβερνητικούς χρήστες».

    Διαβάστε επίσης:

    Μουσικό νησί στο metaverse παρουσίασε το Spotify

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles