17 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Ubisoft: Επιβεβαιώθηκε το The Division 3 – Fans, οπλιστείτε με υπομονή!

    Η Ubisoft μόλις επιβεβαίωσε ότι το Tom Clancy’s The Division 3 βρίσκεται ένα βήμα πριν από την ανάπτυξη. Φυσικά, θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να πάρουμε στα χέρια μας τη συνέχεια του franchise, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει πάνω από τέσσερα χρόνια από τον προκάτοχό του. Όπως έγινε γνωστό, η εταιρεία διόρισε τον Julian Gerighty ως εκτελεστικό διευθυντή για ολόκληρο το εμπορικό σήμα The Division.

    Ωστόσο, οι fans θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή. Ο Gerighty είναι αυτή τη στιγμή ο δημιουργικός διευθυντής του Star Wars Outlaws. Επομένως, δε θα ασχοληθεί άμεσα με το The Division 3. Η Ubisoft ανέφερε ότι προτεραιότητα του Gerighty είναι να συγκεντρώσει την ομάδα ανάπτυξης, οπότε αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα. Το Star Wars Outlaws από την άλλη δεν θα κυκλοφορήσει μέχρι το επόμενο έτος, οπότε, ο τίτλος που ανακοινώθηκε τοποθετείται στο μακρινό μέλλον.

    Παρά το επερχόμενο sequel, η Ubisoft υπογράμμισε ότι το The Division 2 θα εξακολουθεί να υποστηρίζεται, αν και η εταιρεία δεν ανέφερε λεπτομέρειες για τα μελλοντικά σχέδιά της για DLC. Συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το The Division 3 είναι μέχρι στιγμής ανύπαρκτες, αλλά ο Gerighty είπε ότι η διαδικασία ανάπτυξης θα είναι “για τη βελτίωση, πρόκειται για την ώθηση της γραμμής ποιότητας με συνέπεια προς τα εμπρός”.

    Εκτός αυτού, ο Gerighty θα χρησιμοποιηθεί στον ρόλο του εκτελεστικού διευθυντή για να εδραιώσει την «ταυτότητα της μάρκας». Αυτό σημαίνει ότι θα συμμετέχει ενεργά σε spin-off τίτλους, κυκλοφορίες για κινητά κ.α. που συνδέονται με το franchise The Division.

    Διαβάστε επίσης:

    Έγινε “gold” το Marvel’s Spider-Man 2 – Αντίστροφη μέτρηση για την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles