18.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Βρετανοί wannabe κλέφτες συλλαμβάνονται μέσω social media!

    Σύμφωνα με δημοσίευση στο Facebook του αστυνομικού τμήματος του North Yorkshire, δύο νεαροί άντρες συνελήφθησαν χθες με την κατηγορία κλοπής από καταστήματα με «φρουτάκια» (slot machines) σε διάφορες πόλεις της Μ. Βρετανίας. 

    North_Yorkshire_Police_FB_post

    Ο λόγος για τους Benjamin James Robinson ετών 29 και Daniel Mervin William ετών 24, που καταδικάστηκαν σε 32 μήνες και 6 μήνες φυλάκιση αντίστοιχα, με αναστολή 2 ετών. Παραδέχθηκαν την ενοχή τους για κλοπή από πληθώρα καταστημάτων με «φρουτάκια» το Νοέμβριο του 2015, αφού πρώτα βρέθηκαν στην κατοχή τους μπαλακλάβες, ένα κατσαβίδι και 2000 στερλίνες σε χαρτονομίσματα και κέρματα. Σύμφωνα με τον Επιθεωρητή Matt Walker: «ξέραμε οτι τους είχαμε εντοπίσει όταν η ανάγκη τους για επίδειξη των κατορθωμάτων τους μέσω selfies σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα (Instagram, Facebook κ.α.) τους πρόδωσε». 

    Fruit_machine_bandits

    Αφού τους εντόπισαν online, δεν ήταν δύσκολο μετά μέσω των social media να εντοπίσουν τη θέση τους και να τους συλλάβουν για να τους φέρους ενωπίον της δικαιοσύνης, κάτι που σύμφωνα με την αστυνομία του North Yorkshire, είναι ο μοναδικός στόχος τους. Προσοχή στα selfies σας λοιπόν, ποτέ δεν ξέρετε ποιος… παρακολουθεί ;)

    Fruit_machine_thief1

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles