15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Warlords of Draenor: Το WoW επιστρέφει στις ρίζες του με το νέο του expansion

    Η Blizzard ανακοίνωσε το νέο expansion του World of Warcraft! Όπως είχε φροντίσει να μας ενημερώσει και ο Κηπουρόπουλος από τη gamescom, μιλώντας με τους συντελεστές του, το θρυλικό MMO επιστρέφει στις ρίζες του με το Warlords of Draenor.

    warlords-of-draenor

    Ο Κρις Μέτζεν της Blizzard ξεφούρνισε τα ευχάριστα στην τελετή έναρξης της BlizzCon 2013 στο Άναχαϊμ της Καλιφόρνια με μία ιδιαίτερα… λυρική ομιλία. «Τι θα λέγατε αν οι σκοτεινές μέρες του παρελθόντος έρχονταν ξανά; Για να δημιουργήσεις ένα λαμπρότερο μέλλον, κάποιες φορές πρέπει να αντιμετωπίσεις τα φαντάσματα του παρελθόντος», είπε και κάπου εκεί το πλήθος ξέσπασε σε ουρλιαχτά.

    Η Blizzard υποσχέθηκε λοιπόν επιστροφή στα παλιά με το Warlords of Draenor, παλιούς εχθρούς, παλιούς φίλους, παλιά λημέρια, όλα από το πρώτο Warcraft: Orcs and Humans! Το νέο expansion θα περιλαμβάνει τον κόσμο του Draenor, πατρίδα των Orcs, καινούριους χαρακτήρες, φρούρια για τους παίκτες, αναβαθμισμένο level cap στο 100 καθώς και τη δυνατότητα οι νέοι παίκτες να ξεκινήσουν την… καριέρα τους από το 90ο level!

    Η λογική λέει πως αργότερα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα ανακοινωθούν και λοιπές… γαργαλιστικές λεπτομέρειες για το Warlords of Draenor, οπότε stay tuned.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles