16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    O Will.i.am των Black Eyed Peas συνεργάζεται με τον οίκο Gucci για τη δημιουργία νέου smartband!

    Τον Will.i.am τον γνωρίσαμε μέσα από τις επιτυχίες του συγκροτήματος Black Eyed Peas, καθώς επί χρόνια αποτέλεσε έναν εκ των βασικών συντελεστών του. Ο Will.i.am εκτός όμως από το να ασχολείται με την  μουσική είναι επίσης και ένας αθεράπευτος λάτρης της τεχνολογίας, καθώς ήδη εδώ και καιρό έχει κυκλοφορήσει ένα smartwatch που φέρει τη φίρμα του. Τώρα ο διάσημος τραγουδιστής ενώνει τις δυνάμεις του με τον οίκο Gucci και μαζί ετοιμάζονται να ρίξουν στην αγορά ένα νέο smartband.

    Will_i_am-with-Gucci-CEO-Marco-Bizzarri

    Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους πρόκειται για μία συσκευή, η οποία θα συνδυάζει τον κόσμο της μόδας με αυτόν της τεχνολογίας και παρόλο που o Will.i.am ισχυρίζεται ότι θα είναι κάτι το “μοναδικό“, το πιθανότερο είναι να εκτελεί τις ίδιες ακριβώς λειτουργίες με τα περισσότερα smartbands που βρίσκονται στην αγορά. Ωστόσο, το κλειδί εδώ είναι ότι το smartband που θα φέρει τις σχεδιαστικές πινελιές του οίκου μόδας Gucci θα είναι standalone και για να λειτουργήσει δεν θα απαιτείται η σύνδεση του με smartphone. O Will.i.am και ο CEO της Gucci, Marco Bizarre διοργάνωσαν από κοινού ένα event για να κάνουν γνωστά τα σχέδια τους, ωστόσο παρόλο που προέβησαν στην ανακοίνωση της συνεργασίας τους δεν ανέφεραν και ιδιαίτερες πληροφορίες (όπως τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας) του συγκεκριμένου προϊόντος (αν και οι δύο φορούσαν prototypes της ενδιαφέρουσας συσκευής).

    gucci-will-i-am-smartband-1000x667

    Η teaser  φωτογραφία του εν λόγω smartband που βγήκε στη δημοσιότητα ενδεχομένως να μην έχει σχέση 100% με την τελική εμφάνιση του, ωστόσο είναι μία καλή πρόγευση για το τι μας ετοιμάζει ο γνωστός τραγουδιστής και ο όμιλος Gucci.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles