20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    WindowsPhone το καλοκαίρι από την Prestigio: Τα καλά νέα.. έρχονται σύντομα και στην Κύπρο!

    prestigio windows phone

    Μεγάλες προσδοκίες δημιουργούν στην αγορά των Windows Phone οι πρόσφατες κινήσεις της Microsoft. Πιο συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε στο συνέδριο «Microsoft Build 2014» που πραγματοποιήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο, η Microsoft προχώρησε στην σύναψη δυο νέων συμφωνιών ανακοινώνοντας ταυτόχρονα δύο νέους συνεργάτες για τα Windows Phone, ένας από τους οποίους ήταν και μια «δική» μας εταιρεία, η πολύ γνωστή μας.. εδώ στη Κύπρο, η εταιρεία Prestigio!

    Σημειώνεται ότι η Prestigio θα ξεκινήσει τις πωλήσεις των Windows Phone με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8.1 , το ερχόμενο καλοκαίρι.

    Όπως είπε ο εταιρικός αντιπρόεδρος Joe Belfiore στη σκηνή Build : «Με τα Windows Phone , η Microsoft ακολουθεί μια νέα προσέγγιση κάνοντας την εμπειρία του χρήστη “λιγότερο για την τεχνολογία, περισσότερο για σας». Οι συσκευές Windows Phone 8.1 περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά όπως το Live Tiles το οποίο προβάλει πληροφορίες χρήσιμες για τον χρήστη, βελτιώσεις στην οθόνη έναρξης, Action Center το οποίο προσφέρει ένα κεντρικό τρόπο παρακολούθησης όλων των ενεργειών με ένα απλό swipe στην οθόνη και Data Sense που βοηθά τον χρήστη να έχει καθαρή εικόνα της χρήσης που κάνει στο data του.

    Με τη συνεργασία της Microsoft, η Prestigio εξασφαλίζει στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο την πρόσβαση στη μοναδική εμπειρία Windows Phone πάντα σε υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές.

    Η Microsoft παρουσίασε στους παρευρισκομένους και στον διεθνή τύπο το αναμενόμενο Prestigio Windows Phone 8,1. Η Prestigio θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συσκευή Prestigio Windows Phone 8.1 μέσα στους επόμενους μήνες! Stay tuned λοιπόν, γιατί τα καλά νέα έρχονται.. και στην Κύπρο σύντομα!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles