16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Wonka: Μεταμορφώθηκε σε εκκεντρικό σοκαλατοποιό ο Timothée Chalamet (trailer)

    Ο Timothée Chalamet αποτελεί ένα «φρέσκο» πρόσωπο, το οποίο φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον, αφού, εκτός από το Dune, θα τον δούμε στο ρόλο του εκκεντρικού σοκολατοποιού Wonka.

    Το μιούσικαλ φαντασίας ακολουθεί τις περιπέτειες ενός νεαρού Willy Wonka, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο γνώρισε τους Oompa-Loompas.  Μαζί με τον Chalamet, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Olivia Colman, Sally Hawkins, Keegan-Michael Key, Matthew Baynton, Matt Lucas, Rowan Atkinson, Jim Carter, Natasha Rothwell, Simon Farnaby, Paterson Joseph, Tom Davis, Rakhee Thakrar, Justin Edwards, Colin O’Brien, Ellie White, Freya Parker και Kobna Holdbrook-Smith. Το “Wonka” σκηνοθετείται από τον Paul King, με ένα σενάριο που έγραψε μαζί με τον Simon Farnaby. Οι Michael Siegel και Alexandra Derbyshire είναι εκτελεστικοί παραγωγοί, ενώ οι Luke Kelly και David Heyman μέσω της Heyman Films είναι παραγωγοί της ταινίας.

    Τον Απρίλιο, η Warner Bros αποκάλυψε νέα πλάνα του “Wonka” στην παρουσίασή της στο CinemaCon. Είναι εδώ όπου ο Chalamet αποκάλυψε ότι στην πραγματικότητα κολύμπησε σε μια πισίνα πραγματικής λιωμένης σοκολάτας κατά τη διάρκεια της παραγωγής της ταινίας. Το trailer δείχνει τον Chalamet να χορεύει, ενώ ηγείται μιας χορωδίας χορευτών που κρατούν ομπρέλες. Ο Willy Wonka έκανε το ντεμπούτο του στο παιδικό μυθιστόρημα του Dahl το 1964 “Charlie and the Chocolate Factory”, το οποίο ακολουθεί τον Charlie Bucket, ένα φτωχό αγόρι που κερδίζει ένα χρυσό εισιτήριο για να ξεναγηθεί στο διάσημο εργοστάσιο σοκολάτας του Wonka. Οι κινηματογραφικές προσαρμογές περιλαμβάνουν το “Willy Wonka and the Chocolate Factory” του 1971, με πρωταγωνιστή τον Gene Wilder ως Wonka, και την ταινία του Tim Burton του 2005 με τον Johnny Depp στον εμβληματικό ρόλο.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Επιστρέφει δυναμικά ο Hugh Jackman με το “The Son”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles