18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    X (Twitter): Game streaming και live shopping στα σχέδια του Elon Musk

    Η φιλοδοξία του Elon Musk να δημιουργήσει μια υπερ-εφαρμογή είναι γνωστή από το πρώτο διάστημα της εξαγοράς του Twitter. Τώρα, σταδιακά, φαίνεται πως μπαίνουν σε μια σειρά οι αλλαγές που σχεδιάζει ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας.

    Ο Elon Musk αναζητά νέες λειτουργίες βίντεο, συμπεριλαμβανομένων game streaming και live shopping, προκειμένου να μεταμορφωθεί το X σε μια «εφαρμογή για τα πάντα». Η εταιρεία που ήταν παλαιότερα γνωστή ως Twitter πειραματίζεται με βασικές λειτουργίες τύπου Twitch, οι οποίες είναι επί του παρόντος προσβάσιμες στους συνδρομητές X Premium.

    Ο Musk αποκάλυψε το χαρακτηριστικό σε ένα Diablo IV stream 54 λεπτών, που δημοσιεύτηκε από έναν ανώνυμο λογαριασμό Twitter. Ο Musk απάντησε αργότερα στο λογαριασμό και επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία δοκίμαζε τη λειτουργία. Ένας μηχανικός στο X, ο Mark Kalman, μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο που εξηγεί πώς οι συνδρομητές Premium μπορούν να ρυθμίσουν το game streaming από τους λογαριασμούς τους, συνδέοντας το Open Broadcaster Software (OBS) στο Twitter μέσω του X Media Studio.

    Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν η υποδομή του X είναι σε θέση να συμβαδίσει με τις νέες λειτουργίες, αφού στο παρελθόν ανάλογες προσπάθειες δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

    Διαβάστε επίσης:

    Υψηλή ζήτηση για τις νέες ταυτότητες – Ανοίγουν τα ραντεβού για το Δεκέμβριο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles