17 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Xbox: Πως θα κερδίσετε το συλλεκτικό Series S από την ταινία Barbie

    Η ταινία Barbie σύντομα θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η προώθηση είναι αρκετά δυναμική το τελευταίο διάστημα, όμως, είναι γεγονός ότι, δεν περιμέναμε να δούμε συλλεκτική κονσόλα Xbox, εμπνευσμένη από την πιο δημοφιλή κούκλα όλων των εποχών.

    Η Barbie με τη Margot Robbie θα βγει στο σινεμά μέσα στον Ιούλιο και μάλιστα την ίδια ημέρα με το πολυαναμενόμενο film του Christopher Nolan, το Oppenheimer. Μόνο μία από τις ταινίες όμως θα αποκτήσει δική της κονσόλα, όπως αποκαλύπτει το Xbox Wire post.

    Όσοι ενδιαφέρονται να κερδίσουν ένα custom Xbox Series S, που έχει σχεδιαστεί με βάση το Dreamhouse της Barbie, θα πρέπει να επισκεφτούν το λογαριασμό του Xbox στο Twitter στις 10 Ιουλίου. Η κονσόλα συνοδεύεται, βέβαια, και από τα ανάλογα faceplates για τα χειριστήρια, τα οποία εμπνέονται από looks της Barbie και του Ken στην ταινία. Είναι σχεδόν απίθανο να δούμε την εν λόγω κονσόλα να βγαίνει στην αγορά.

    Επιπροσθέτως, δίνονται 10 κούκλες Barbie με ρούχα Xbox, μαζί με ένα τυπικό Series S, χειριστήριο και adaptive controller. Οι παίκτες του Forza Horizon 5 που επιθυμούν να οδηγήσουν το ροζ αυτοκίνητο της Barbie από την ταινία, θα χαρούν απίστευτα να ακούσουν ότι η Chevrolet Corvette EV Corvette του 1956 είναι τώρα διαθέσιμη για όλους στο παιχνίδι.

    Η ταινία Barbie θα βγει στις αίθουσες στις 21 Ιουλίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Καθυστέρηση ενός μήνα στην κυκλοφορία του Immortals of Aveum

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles