23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Xiaomi. Δεν είναι έτοιμη ακόμη να διαθέσει smartphones στην αγορά των ΗΠΑ

    Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στην ιστοσελίδα Engadget, ο Senior VP της Xiaomi, Wang Xiang, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η εταιρεία του δεν είναι έτοιμη να διαθέσει smartphones στις ΗΠΑ. Τα smartphones της Xiaomi έχουν συχνά συνδεθεί με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και τις προσιτές τιμές, για μερικούς όμως δεν αποτελούν τίποτα περισσότερο από κάτι που διαβάζουν σε διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης, ιδίως στις ΗΠΑ και στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης.

    xiaomi-mi-5--

    Σε αντίθεση με τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην VP Hugo Barra, που υπονοούσαν μια πιθανή έναρξη πωλήσεων των συσκευών στις ΗΠΑ για φέτος, ο Wang Xiang εξηγεί: «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η μαζική αγορά, μια μαζική απήχηση και λιγότερο μια premium και ελίτ αγορά. Θέλουμε καινοτομία για όλους. Επομένως, δεν βιαζόμαστε να ικανοποιήσουμε τις αναπτυγμένες αγορές».

    Επιπλέον, υπάρχει το πρόβλημα με τους παρόχους, οι οποίοι κρατούν τα ηνία της αμερικανικής αγοράς. Αν και είναι αλήθεια, ότι εταιρείες σαν την OnePlus έχουν καταφέρει να διεισδύσουν στην αγορά και μάλιστα να αναπτυχθούν, πουλώντας smartphones απευθείας στον πελάτη, ο Wang υποστηρίζει πως κάτι τέτοιο είναι μια ριψοκίνδυνη κίνηση, η οποία θέτει σε κίνδυνο τις σχέσεις της εταιρείας με τους αμερικανικούς παρόχους. Δυστυχώς, οι χρήστες στις ΗΠΑ που θα θελήσουν να αποκτήσουν μια συσκευή της Xiaomi, θα πρέπει να προβούν στην αγορά του προϊόντος μέσω ανεπίσημων «οδών» για κάποιο χρονικό διάστημα ακόμη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles