15.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Xiaomi Mi QiCYCLE Electric Folding Bike. Ανακοινώθηκε επίσημα το… ποδήλατο της Xiaomi!

    Η κινεζική εταιρεία Xiaomi, με τη συνεργασία της ταϊβανέζικης iRiding, παρουσιάζουν το πολυαναμενόμενο πτυσσόμενο ηλεκτρικό ποδήλατο, το οποίο εδώ και μέρες γνωρίζουμε ότι θα ανακοινώσουν. Το Xiaomi Mi QiCYCLE Electric Folding Bike κοστίζει 2.999 γουάν (455 δολάρια) και θα κυκλοφορήσει στην Κίνα, χωρίς ακόμη να γνωρίζουμε πληροφορίες για τη διάθεσή του σε άλλες αγορές.

    Xiaomi Mi QiCYCLE Electric Folding Bike2

    Είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και έχει βάρος μόλις 14,5 κιλά. Όλα τα μέρη του, εκτός από τον κορμό και τα ελαστικά, είναι αναδιπλούμενα, ώστε να μπορεί να χωράει και σε ένα πορτ-μπαγκάζ μικρού αυτοκινήτου. Τροφοδοτείται από έναν 250W 36V high-speed ηλεκτρικό κινητήρα, διαθέτει τεχνολογία ανίχνευσης ροπής, έτσι ώστε όταν πατάς τα πεντάλ να μπορεί να αντιλαμβάνεται πόση προσπάθεια καταβάλεις και να σου παρέχει την κατάλληλη δύναμη, πιάνει μέγιστη ταχύτητα 20 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ διαθέτει 20 μπαταρίες Panasonic συνολικής χωρητικότητας 29.000mAh, που του εξασφαλίζουν 45 χιλιόμετρα αυτονομίας με μία φόρτιση.

    xiaomi_qicycle_electric_folding_bike

    Όπως και άλλες IoT συσκευές της Xiaomi, μπορεί να συνδεθεί σε συμβατό smartphone app προσφέροντας πλοήγηση μέσω GPS αλλά και μετρήσεις real-time για ταχύτητα, απόσταση, δύναμη, θερμίδες που καταναλώνονται κ.ά.

    Θα θέλατε να το δούμε και από τα μέρη μας;

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles