18.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Youtube TV. Ανακοινώθηκε η νέα υπηρεσία τηλεόρασης της Google με κόστος 35 δολάρια το μήνα

    Αυτό είναι το μεγάλο “χτύπημα” της Alphabet (Google) στο χώρο των συνδρομητικών υπηρεσιών τηλεόρασης. Το Youtube TV που ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες είναι μία νέα υπηρεσία που θα προσφέρει ένα πακέτο συνδρομητικής τηλεόρασης -στις ΗΠΑ αρχικά φυσικά- το οποίο θα συμπεριλαμβάνει όλα τα μεγάλα δίκτυα της χώρας (ABC, CBS, FOX, NBC, ESPN), πολλά κανάλια με αθλητικό περιεχόμενο, δεκάδες καλωδιακά δίκτυα, και όχι μόνο βέβαια.

    Δείτε στο ακόλουθο screenshot τι θα μπορεί να βλέπει ο συνδρομητής του Youtube TV

    youtube tv diktya

    Το κόστος του Youtube TV θα είναι 35 δολάρια το μήνα για έξι accounts (χωρίς δέσμευση συνδρομής), ενώ, πέρα από τα τηλεοπτικά δίκτυα, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση και σε πρωτότυπο περιεχόμενο της Youtube (Youtube Red Originals).

    youtube tv

    Οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση από κάθε συσκευή τους (smart TV, υπολογιστή, tablet, Android ή iOS smartphone κ.λπ.), ενώ θα μπορούν να αποθηκεύουν περιεχόμενο για προβολή αργότερα. Μάλιστα το cloud DVR που προσφέρεται δε θα έχει περιορισμό αποθήκευσης, έτσι οι χρήστες θα μπορούν να καταγράφουν όσες εκπομπές θέλουν (ακόμη και ταυτόχρονα), οι οποίες θα διατηρούνται στο cloud έως και για 9 μήνες.

    Το Youtube TV θα είναι διαθέσιμο σύντομα στις μεγαλύτερες αγορές των ΗΠΑ, με την εταιρεία να έχει στα σχέδιά της να καλύψει σύντομα περισσότερες πόλεις στη χώρα. Περισσότερες λεπτομέρειες υπάρχουν στο tv.youtube.com ωστόσο δεν υπάρχουν προς το παρόν πληροφορίες για διάθεση της υπηρεσίας εκτός αμερικανικού εδάφους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles