20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    ZEBRA Consultants: πιστοποιήθηκε με ISO 9001 και ISO 27001

    Με ISO 9001 και ISO 27001 πιστοποιήθηκε η εταιρεία ZEBRA Consultants, που ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων, online shop, λογισμικών και εφαρμογών για κινητές συσκευές, καθώς και στην ενοποίηση συστημάτων και λύσεων cloud. Φορέας Πιστοποίησης της ZEBRA με τα εν λόγω πρότυπα ήταν η TÜV AUSTRIA Cyprus.

    Τα συγκεκριμένα πρότυπα (ISO 9001 και ISO 27001) διασφαλίζουν ότι το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Πληροφοριών που έχει υιοθετήσει η εταιρεία, εξυπηρετεί το σκοπό της ποιότητας και ασφαλούς, αξιόπιστης και αδιάλειπτης παροχής υπηρεσιών σε πελάτες και συνεργάτες και παρέχει καθοδήγηση σχετικά με τον τρόπο οργάνωσης και επεξεργασίας πληροφοριών ορίζοντας το επιθυμητό επίπεδο ασφάλειας.

    Ο κ. Γιώργος Χριστοδούλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ZEBRA αναφερόμενος στο συγκεκριμένο θέμα δήλωσε: «Υιοθετώντας την αρχή της συνεχούς βελτίωσης, η Ανώτατη Διοίκηση της εταιρείας αναγνωρίζει και επιβραβεύει την ομαδική εργασία και την ατομική προσπάθεια, επενδύει σε ανθρώπους, σέβεται τον πελάτη και δεσμεύεται για τη συνεχή παρακολούθηση των λειτουργικών κινδύνων, την επίτευξη των παραπάνω στόχων καθώς και την ενημέρωση και κοινοποίηση της ισχύουσας πολιτικής σε κάθε ενδιαφερόμενο, όπως αυτή έχει οριστεί στο Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης».

    Από την πλευρά της, η Γενική Διευθύντρια της TÜV AUSTRIA Cyprus, κα Σουσάννα Χαραλαμπίδου, ανέφερε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της ZEBRA για την επιτυχή πιστοποίηση ISO 27001 και ISO 9001. Η εταιρεία σας θα πρέπει να είναι περήφανη για την απόκτηση αυτών των δύο πιστοποιήσεων, διασφαλίζοντας ότι διατηρεί την εμπιστευτικότητα, την ακεραιότητα και τη διαθεσιμότητα των πληροφοριών της τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά και ταυτόχρονα παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες της».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles