17.6 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
More

    Ανανεωμένα τα καταστήματα της Telefone

    Με ανανεωμένη την εικόνα των καταστημάτων της εταιρείας Telefone, ανακοινώθηκε επίσημα η συνεργασία της εταιρείας με τη Cyta. Το κατάστημα της Telefone στη Λεωφ. Νίκης, που εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 18 Απριλίου, αποτελεί ένα από τα 30 και πλέον σημεία εξυπηρέτησης που διαθέτει η αλυσίδα Telefone παγκύπρια, τα οποία φέρουν τη σήμανση του “αντιπροσώπου προϊόντων Cyta”.

    Εγκαινιάζοντας το ανανεωμένο κατάστημα, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Cyta κ. Στάθης Κιττής ανέφερε ότι η Telefone έχει μία αξιόπιστη και άρτια αλυσίδα καταστημάτων στην Κύπρο, δίνοντας έμφαση στο γεγονός ότι έχει σημαντική παρουσία σε μη αστικές περιοχές.

    Είπε, επίσης, ότι με τη συμφωνία αυτή επιτυγχάνεται γρήγορη επέκταση του δικτύου πωλήσεων του Οργανισμού, τόσο σε πολύ εμπορικές τοποθεσίες, όσο και σε χωριά, με ανταγωνιστικά ωράρια λειτουργίας, με στόχο πάντα την αρτιότερη εξυπηρέτηση των πελατών του.

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Telefone κ. Κώστας Γούναρης είπε ότι στόχος της εταιρείας είναι η ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών στους πελάτες της και δεσμεύθηκε ότι θα παραμείνουν προσηλωμένοι στις επαγγελματικές αρχές και αξίες που πρεσβεύει η Cyta για μια αμοιβαία παραγωγική συνεργασία, με απώτερο σκοπό να παραμείνει ο κορυφαίος παροχέας ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής επικοινωνίας στην Κύπρο.

    Ο Ανώτερος Διευθυντής της Cyta κ. Μάριος Καρατζιάς είπε ότι η Telefone έχει αναλάβει την προώθηση και την πώληση αποκλειστικά υπηρεσιών της Cyta, όπως της Cytamobile-Vodafone, της Cytanet, της Cytavision και τερματικού εξοπλισμού κινητής τηλεφωνίας. Όσον αφορά τα ανανεωμένα καταστήματα της εταιρείας, είπε ότι είναι εφοδιασμένα με υπηρεσίες της Cyta και στελεχωμένα με έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό. Έτσι, αποτελούν ακόμη ένα εργαλείο προς όφελος των πελατών της Cyta, δίνοντάς τους περισσότερες επιλογές για την εξυπηρέτησή τους.

    Με τη συνεργασία αυτή η Cyta αποκτά το μεγαλύτερο δίκτυο πωλήσεων στην αγορά, ικανοποιώντας τη στρατηγική της να βρίσκεται κοντά στον πελάτη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles