23 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Η βραβευμένη σειρά “Girls” από το κανάλι FOX Life κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 15 Μαρτίου στη Cytavision!

    Το  Σάββατο 15 Μαρτίου οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε πρώτη προβολή, την πρεμιέρα της πολύ επιτυχημένης Αμερικάνικης σειράς Girls”.

    Girls_1 (3)

    Η σειρά “Girls” απέσπασε πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων και δύο Χρυσές Σφαίρες στις κατηγορίες “Καλύτερη Τηλεοπτική Σειρά Κωμωδία ή Musical” και “Καλύτερη Ηθοποιός σε Τηλεοπτική Σειρά Κωμωδία” για την ερμηνεία της Lena Dunham.

    Η αυριανή μετάδοση θα γίνει στις 23:00 από το κανάλι FOX Life στη θέση 44 της Cytavision, ενώ οι συνδρομητές του πακέτου Full Pack της Cytavision θα έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν την σειρά “Girls” κάθε Σάββατο στις 23:00.

    Η ιστορία της σειράς περιστρέφεται γύρω από μια παρέα 20χρονων γυναικών που ζουν στη Νέα Υόρκη, οι οποίες καλούνται να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της καθημερινότητας. Δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή της, η Hannah (Lena Dunham) θεωρεί πως έχει όλα τα προσόντα για να γίνει μια πετυχημένη συγγραφέας. Όμως, όλα γύρω της αρχίζουν να αλλάζουν, καθώς οι γονείς της αποφασίζουν, χωρίς καμιά προειδοποίηση, να σταματήσουν να τη στηρίζουν οικονομικά. Μέσα σε όλα αυτά, έρχεται να προστεθεί η περίπλοκη κατάσταση που βιώνει με τον εκκεντρικό ηθοποιό Adam (Adam Driver). Η Hannah αναζητά βοήθεια στο πρόσωπο της καλύτερης φίλης και συγκατοίκου της Marnie (Allison Williams). Την παρέα συμπληρώνει η Βρετανίδα φίλη τους Jessa (Jemima Kirke), η οποία, μετά από πολλά ταξίδια ανά τον κόσμο, αποφασίζει να συγκατοικήσει με τη μικρή και αφελή ξαδέρφη της Shoshanna (Zosia Mamet) στη Νέα Υόρκη. Στα 10 επεισόδια του 1ου κύκλου θα δούμε τις προσπάθειες που κάνουν τα κορίτσια για να καταλάβουν τι θέλουν από τη ζωή τους, τους άντρες, τους εαυτούς τους, αλλά και από την ίδια τους την παρέα. Οι απαντήσεις δεν είναι απλές ούτε εύκολες, όμως η αναζήτηση είναι απείρως διασκεδαστική!

    Σημειώνεται ότι η προσφορά για δωρεάν εγκατάσταση πρώτου και δεύτερου αποκωδικοποιητή της Cytavision θα ισχύει μέχρι τις 31 Μαρτίου και ταυτόχρονη εγκατάσταση Cytanet μόνο με €35,70. Επίσης, ο 12ος μήνας για τις υπηρεσίες Cytavision και Cytanet είναι δωρεάν.

    Girls_4 (2)

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles