22.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Νέο κατάστημα Telefone στην Πάφο

    Η αλυσίδα καταστημάτων Telefone διευρύνει το δίκτυο της με ένα νέο ανανεωμένο κατάστημα που ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του στην οδό Ακαμαντίδος 23 στην Πάφο. Με τη λειτουργία του συγκεκριμένου καταστήματος, η Telefone δραστηριοποιείται πλέον δυναμικά στην πόλη της Πάφου, αφού διαθέτει σημαντική παρουσία σε 2 πολύ κομβικά σημεία.

    Το νέο κατάστημα, συνολικού εμβαδού  70 τ.μ,  παρουσιάζει μοναδικό πλεονέκτημα πρόσβασης, καθώς βρίσκεται σε μια από τις κύριες εισόδους της πόλης , και σε αυτό το πλαίσιο, η επισκεψιμότητα αναμένεται να φτάσει σε ψηλά επίπεδα. Διαθέτει φιλικούς και λειτουργικούς χώρους που προσφέρουν μια άνετη αγοραστική εμπειρία, ενώ στους επισκέπτες , προσφέρονται όλες οι επιλογές προϊόντων και υπηρεσιών Cyta. Ταυτόχρονα έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό είναι πάντα στην διάθεση των πελατών για την εξυπηρέτηση τους.

    Το νέο κατάστημα, εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας της Telefone με την Cyta  ως αντιπρόσωπος  προϊόντων Cyta, και αφορά την προώθηση και διανομή προϊόντων και υπηρεσιών  Cyta μέσω των 35  καταστημάτων της εταιρείας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles