22.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Ο 2ος κύκλος της σειρας «GIRLS» από το κανάλι FOX Life στη Cytavision!

    girls

    Από το περασμένο Σάββατο 7 Ιουνίου και κάθε Σάββατο στις 23:00, oι συνδρομητές του Full Pack της Cytavision, μπορούν να απολαμβάνουν και πάλι, τη δημοφιλή σειρά «Girls» που επέστρεψε στο κανάλι FOX Life (στη θέση 44). Η σειρά, ακολουθώντας τις περιπέτειες μιας παρέας κοριτσιών λίγο μετά τα 20, στη Νέα Υόρκη, που συνεχίζουν να ψάχνουν το δρόμο τους στα γνωστά θέματα όπως έρωτας, επαγγελματικά, φιλίες… υπόσχεται ένα καλοκαίρι γεμάτο συναρπαστικές ανατροπές!

    Κεντρική ηρωίδα παραμένει η γνωστή Hannah Horvath (Lena Dunham) η οποία κινείται σε ένα ευρύ δίκτυο, που περιλαμβάνει τις κολλητές της, παλιότερους και νέους φίλους της και βεβαίως όλα τα πρώην, αλλά και νυν αγόρια της.

    Στο δεύτερο κύκλο της σειράς, η Hannah ακολουθεί το όνειρό της, να γίνει πετυχημένη συγγραφέας και κάνει μία νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία. Ωστόσο, ο ενθουσιασμός της μετριάζεται λόγω των τύψεων που αισθάνεται απέναντι στο πρώην αγόρι της Adam (Adam Driver), που ακόμη αναρρώνει από το ατύχημα που είχε στο τέλος της πρώτης σεζόν. Σ’ αυτό τον κύκλο, και πάλι όλα τα «Girls» θα ζήσουν πολλά και ενδιαφέροντα, γεμάτα αμεσότητα και χιούμορ, σε σημείο εθιστικό! Μην χάσετε τις νέες τους περιπέτειες, κάθε Σάββατο στις 23:00, στο FOX Life από τη Cytavision!

    Σημειώνεται επίσης ότι η προσφορά για ταυτόχρονη εγκατάσταση Cytavision με €20,34 θα ισχύει με την επιλογή σύνδεσης Cytanet μέχρι και τις 15 Ιουνίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles