18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    PrimeTel: Τιμήθηκε με το βραβείο Ανάπτυξης στα InfoCom CY Awards 2015

    infocom cy 2015 3

    Σημαντική διάκριση απέσπασε η PrimeTel που τιμηθηκε με το βραβείο Ανάπτυξης InfoCom Awards Cy 2015. Το βραβείο απονεμήθηκε στην εταιρεία σε τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου 2015 στο πλαίσιο των εργασιών του 7ου Συνέδριου InfoCom Cyprus 2015 που είχε ως θέμα: “Building the New Digital Economy: The power of technology and Innovation”. Στόχος των InfoCom Awards είναι να επιβραβεύσουν τις πρωτοπόρες εταιρείες, υπηρεσίες, προϊόντα και πρόσωπα των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και των media, που έχουν συμβάλει στη ανάπτυξη της αγοράς και την εξέλιξη της τεχνολογίας στην Κύπρο.

    Η διάκριση αυτή αναγνωρίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της PrimeTel στην κυπριακή αγορά τηλεπικοινωνιών, την επένδυσή της εταιρείας στην καινοτομία, την εξέλιξη των τεχνολογικών της υποδομών και την γενικότερη συμβολή της στην ανάπτυξη των ΤΠΕ στην Κύπρο.

    primetel infocom awards

    Το βραβείο παρέλαβε ο διευθυντής μάρκετινγκ της PrimeTel, Αλέξανδρος Ζάχος, ο οποίος δήλωσε: «η διάκριση αυτή αποτελεί την επιβράβευση των προσπαθειών όλων των ανθρώπων της PrimeTel. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη, ανταγωνιστική εταιρεία που ξεχωρίζει σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείται έχοντας πάντα ως βασικό στόχο την παροχή καινοτόμων και υψηλού επιπέδου προϊόντων και υπηρεσιών επικοινωνίας σε προσιτές τιμές, για όλους».

    Όπως είναι γνωστό, η PrimeTel, πριν από ένα περίπου χρόνο, εξασφάλισε την 3η άδεια κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο, και υλοποίησε σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα σύγχρονο και αξιόπιστο ιδιόκτητο δίκτυο 4ης γενιάς LTE με πληθυσμιακή κάλυψη που ξεπερνά το 60%. Παράλληλα, θέτοντας ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των πελατών της όπου κι αν βρίσκονται, προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τα Public και την Telefone δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους καταναλωτές να εξυπηρετούνται μέσα από ένα διευρυμένο δίκτυο με 40 και πλέον σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Κύπρο.

    Αποτέλεσμα όλων αυτών, είναι η σημαντική αύξηση της συνδρομητικής βάσης της εταιρείας (υπερβαίνει πλέον τις 100,000 συνδρομές) στο σύνολο υπηρεσιών σταθερής, κινητής τηλεφωνίας, internet και τηλεόρασης. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι κατά το 1ο εξάμηνο του 2015 η PrimeTel σημείωσε τη μεγαλύτερη αύξηση μεριδίου αγοράς στον τομέα κινητής τηλεφωνίας, ενώ όπως όλα δείχνουν συνεχίζει και κατά το 2ο εξάμηνο να αυξάνει σταθερά το μερίδιο της στην αγορά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles