23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    2020 Game: Ένα παιχνίδι «αφιερωμένο» στην χειρότερη χρονιά… ever! Δείτε πως θα παίξετε!

    Αναμφίβολα, το 2020 μπορεί να κατοχυρωθεί ως μια από τις χειρότερες χρονιές στην ανθρώπινη ιστορία, καθώς συνέβησαν τόσα πολλά αρνητικά γεγονότα στη διάρκεια της συγκεκριμένης χρονιάς (με κυριότερο φυσικά το ξέσπασμα της πανδημίας του COVID-19) που όλοι θα θέλαμε να την ξεχάσουμε. Ωστόσο, στους δύσκολούς καιρούς καλό είναι να έχουμε και λίγο χιούμορ, για αυτό και ένας ανεξάρτητος game developer αποφάσισε να δημιουργήσει ένα platform-based side-scrolling game, το οποίο είναι «αφιερωμένο» στο μισητό 2020 και στα σημαντικότερα γεγονότα του.

    Στο 2020 Game, ο κεντρικός πρωταγωνιστής καλείται να ξεπεράσει τα εμπόδια που επιχειρούν να του φράξουν το δρόμο προς το 2021. Ξεκινώντας από τις δραματικές πυρκαγιές στην Αυστραλία, τον COVID-19, την καραντίνα και τα lockdown και φτάνοντας μέχρι τις αμερικανικές εκλογές, το 2020 Game πρόκειται ουσιαστικά για μια καλή και ευφάνταστη σάτιρα όλων των δεινών που περάσαμε μέσα στο προηγούμενο έτος. To τελικό αποτέλεσμα είναι αρκετά έξυπνο, με μπόλικες δόσεις χιούμορ και με μπόλικη φαντασία, ενώ το καλό είναι ότι πρόκειται για μια εντελώς free web-based εφαρμογή, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήστε σε αυτό εδώ το link και να ξεκινήσετε το παιχνίδι. Προσοχή λοιπόν στον COVID και μην ξεχάσετε να μαζέψετε όλα τα χαρτιά τουαλέτας που θα συναντήσετε στο δρόμο σας…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles