23 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    5o InfoCom Security Cyprus 2023: Cyber Resilience in the Age of AI

    Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023, στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου στη Λευκωσία, θα πραγματοποιηθεί φέτος το 5ο Infocom Security Cyprus – που αποτελεί το κορυφαίο event στη Κύπρο και την Ελλάδα για την Ψηφιακή Ασφάλεια.

    Η φετινή διοργάνωση του Infocom Security Cyprus θα αναδείξει όλες τις σύγχρονες προσεγγίσεις για την αναβάθμιση της ανθεκτικότητας στον κυβερνοχώρο στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης παρουσιάζοντας μεταξύ άλλων μέσα από το περιεχόμενο του και τον εκθεσιακό τομέα:

    • Σύγχρονες προκλήσεις που αφορούν το τοπίο των απειλών στον κυβερνοχώρο, με επίκεντρο το Ransomware και τις υπόλοιπες εκστρατείες επιθέσεων, φωτίζοντας τις σημαντικότερες πτυχές και τα χαρακτηριστικά τους.
    • Νέες ολοκληρωμένες λύσεις, τεχνολογικά εργαλεία και υπηρεσίες που ισχυροποιούν τους μηχανισμούς προστασίας, βελτιστοποιούν τη διαχείριση των κινδύνων και μετουσιώνουν σε πράξη το στόχο της αναβάθμισης της ανθεκτικότητας.
    • Πρακτικές ευαισθητοποίησης για την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο, που εστιάζουν στην εκπαίδευση των χρηστών, αλλά και συμμόρφωσης με το κανονιστικό πλαίσιο και τα πρότυπα για το cyber security, όπως ορίζονται και από την νέα οδηγία NIS2.

    Ειδικοί εισηγητές και επαγγελματίες θα αναλύσουν στο συνέδριο όλες τις νεότερες εξελίξεις που αφορούν το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, τους στόχους που επιλέγουν οι εκστρατείες των κακόβουλων λογισμικών, και τον αντίκτυπο που μπορεί να υπάρχει αν οι επιτιθέμενοι παραβιάσουν την ασφάλεια των υποδομών μιας επιχείρησης, ενώ θα παρουσιάσουν τρόπους και λύσεις προστασίας, η εφαρμογή των οποίων ενδυναμώνει την ασφάλεια και ανθεκτικότητα των οργανισμών.

    Πληροφορίες και εγγραφές εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles